2008. április 13., vasárnap

Apróhirdetések a honlapunkon

Eladó terméked van? Hirdesd meg a honlapunkon ingyen!
Csak regisztrálnod kell és kérned a hírlevelünket!

Regisztrált partnereinknek lehetőséget biztosítunk arra, hogy eladó régi számítástechnikai eszközeiket meghirdessék a honlapunkon. Nem célunk apróhirdetési oldalt üzemeltetni, kizárólag partnereinknek kívánunk segíteni a megunt vagy fölösleges eszközök értékesítésében. Hetente maximum 50 hirdetést helyezünk ki a honlapra.

A hirdetések megjelenése nem automatikus. Minden hirdetést egyedileg kezelünk és ellenőrzünk. A hirdetés ezután kerül fel a honlapra. Hirdetés egy hétig jelenik meg, utána törlésre kerül. Fenntartjuk a jogot, hogy a hirdetést további indokolás nélkül elutasítsuk vagy töröljük.

Az apróhirdetések megjelentetése ingyenes. Csak akkor jelentetjük meg a hirdetésedet, ha kérted hírlevelünket! A hirdetés megjelenéséről visszaigazolást küldünk.

A hirdetések tartalmáért nem vállalunk felelősséget. Az értékesítésben nem veszünk részt, a meghirdetett terméket az eladó adja át a vevőnek . A vevőnek a hirdetésben megjelent elérhetőségen keresztül kell felvennie a kapcsolatot az eladóval, mi a termékekről, árakról, szállítási költségekről, garanciáról, stb. nem tudunk felvilágosítást adni.