2008. szeptember 11., csütörtök

140 W a következő generáció

Az AMD újgenerációs, 140 W-os processzoraihoz új alaplapok kellenek majd.

140 W a következő generáció

Az AMD új Phenom processzorai, az intenzív játékok és a hatalmas számítási igényű alkalmazások kiszolgálására készített három- és négymagos CPU-k.
 
 
Az AMD leggyorsabb Phenom processzorának, az AMD Phenom X4 9950 (2.6 GHz)-nek, azonban megnőtt az étvágya, az eddigi 95 vagy 125 Watt helyett 140 W-ot fogyaszt. A jelenlegi vagy régebbi alaplapok MOS alkatrészei feladják, ha ilyen nagy teljesítményigényű processzorokat raknánk az alaplapba. Új tervezésű alkatrészek kellettek, melyek elviselik a teljesítménynövekedést és lehetőség szerint nem bocsátanak ki több hőt, ezzel nem növelve tovább a fogyasztást.
 
 
Az ASUS mindig követi a legújabb fejlesztéseket és a vezető trendeket, így most is megtalálhatók kínálatában az új processzorhoz való alaplapok. Ebből a friss kínálatból érkezett, a meglévő egyhez, további két lap a raktárunkba.
 
Ha nem szeretnénk további felesleges kiadást majd, ha áttérünk az új Phenom processzor családra, akkor ajánlott már most olyan alaplapot választani, ami képes kiszolgálni ezt a megnövekedett fogyasztási igényt is.
 
Az kiválasztott új alaplapba itt szerezhetünk egy gyors AMD CPU-t.


Termékek: