2008. szeptember 2., kedd

Strapabíró munkatársat keresünk!

Munkaköri leírás: csendben és folyamatosan kell dolgozni, nem lehet hibázni, gyorsnak és nagy kapacitásúnak kell lenni és keveset fizetünk.Curriculum vitae

Nevem Superpoint F1 RAID 750 GB merevlemezes tóroló. Szüleim a Samsungnál nagyon büszkék rám. Olyannak neveltek, hogy nehéz körülmények között is megálljam a helyem. Szeretem, ha adatbázis-, email- vagy webszerverekben dolgozhatok. Még jobb, ha más társaimmal együtt egy nagy RAID csoportot alkothatunk, mert szeretem a közösséget.


Ha hazavisznek és majd egyedül rám számíthatnak, akkor nagyon csendben leszek. A vibráció-csökkentő vezérlőm (RVC) segítségével működésem közben nem csapok nagy zajt, így éjszaka tudnak tőlem aludni. Nem horkolok.

Folyamatosan a rendelkezésükre állok a nap 24 órájában, az év minden napján. Ritkán vagyok beteg, legfeljebb 1,2 millió óránként egyszer, de akkor is meg tudom gyógyítani magam. Folyamatosan nyúzhatnak, másolok, letöltök vagy filmet szerkesztek. Kiválóan megfelelek biztonsági másolatok tárolására, nem kell izgulni, visszaadom, amit rám bíztak.

Gyors is vagyok, meg nagyon nagy. Csak két lemezem van, melyeken az adatokat nagyobb sűrűségben tárolom. Gyorsaságomat a dinamikus FOD (Flying-On-Demand) eljárásomnak köszönhetem, közelebb tarthatom a fejemet a lemezhez az írás vagy olvasás során. Gyorsabb vagyok, mint hasonló társaim, hamarabb megtalálom, amit tőlem kérnek és villámgyorsan elraktározom, amit nekem adnak.

Szeretem a természetet, ezért nagyon keveset eszem. Ha többen vagyunk, akkor ezzel sok pénz tudok spórolni és közben a környezetemet is óvom.

Az egyik leghűvösebb kedélyű tároló vagyok a piacon, nem kell annyit hűteni engem, amivel hozzájárulok a további zajcsökkentéshez és energiaspóroláshoz.

Ketten vagyunk: én és a kisöcsém. Én 750 GB vagyok, ő 320 GB.

Szeretem a népszerűséget és arra vágyom, hogy mindenki engem válasszon.

Elérhetőségem: a PCDOnline raktára, bármikor.

Ajánlom magamat,
Samsung Spinpoint F1 RAID winchester

Ugrás a termékekhez...