2008. október 8., szerda

Rövid időn belül másodszor

Nemrég szóltunk, hogy új BENQ monitorok érkeztek hozzánk. Most újabb szállítmányt vettünk, benne újabb modell változatokkal.

Rövid időn belül másodszor
Ismét a két legnépszerűbb BENQ LCD monitor kategóriából választottuk a Magyarországra érkező legújabb modelleket. Az E sorozat az elérhető árú multimédiás monitorokat foglalja össze. A G széria tagjai kivételesen magas, dinamikus kontraszt arányúak,  tökéletesen kiemelve a sötét képrészleteket, és ezáltal a filmeket és a játékokat élvezetesebbé teszik.

 

A két E sorozatú 19” méretű monitor, az E900WaP és az E900WP, fényes képernyővel készült. A szokásos matt bevonat szétszórja a visszatükrözött fényt, de sajnos a képernyő által kibocsátott fényt is. Emiatt a kép elmosódottabb lesz, romlik a kontrasztja. A fényes képernyő telítettebb színeket produkál, mélyebb lesz a fekete és fényesebb a fehér. Erős környezeti fény mellett, ha nem éri közvetlen fény, a hagyományos matt képernyőknél jobban látható.

 

LCD monitor - BENQ

 

A G sorozatból választottunk egy olyan 20”-ost, a G2000WD-t, amely az analóg csatlakozója mellett digitális DVI-D bemenettel is rendelkezik, hogy még jobb képminőséget érhessünk el vele.

 

A G2200W-vel hiányt pótolunk, 22” BENQ LCD monitorunk még nem volt. Ez a monitorunk a legolcsóbb 22-es. A kedvező ára ellenére sem kell lemondanunk semmiről, a monitor megfelel a HDCP előírásoknak, van DVI-D bemenete is és gyors, 5 ms válaszidővel rendelkezik. Egy szélesvásznú, 55 cm-es monitoron lenyűgöző játékélményben lehet részünk, vagy egymás mellett több ablakot is nyithatunk úgy, hogy a tartalmuk teljes szélességben olvasható marad.