2008. november 1., szombat

Ingyen adjuk!

Ezen az áron szinte ingyen adjuk! A HP színes tintás nyomtatója a legolcsóbb multifunkciós lett a készletünkben. Mindent tud, ami egy otthonban vagy egy kis irodában szükséges lehet: másol, szkennel, nyomtat színeset és fotót is. Kezeli a memóriakártyákat és nagyon gyors is. És már csak pár darab van belőle!
 
Nem mindig a drágább a legjobb megoldás. Ha hobbi célokra vagy egy kisebb irodában szükségünk van egy nyomtatóra, akkor az olcsó színes tintások jöhetnek szóba. De szinte egy áron velük már egy fénymásoló és egy szkenner funkcióval gazdagított printert is beszerezhetünk, ez legyen a C3180-as.
 
HP Photosmart C3180
 
Alapból lézerminőségű fekete-fehér nyomatokat készíthetünk vele, vázlat minőségben percenként 22-öt. Alacsonyabb oldalköltséget érhetünk el ha a nagyobb festékkazettát (HP 336) vesszük meg hozzá.
 
HP Photosmart C3180.jpg
 
A színes nyomtatáshoz kétféle patront vehetünk. Az egyik háromszínű (HP 342), ez a színes dokumentumokhoz vagy üzleti levelekhez használhatjuk, a nagyobb kapacitásúval (HP 343) valóban költséghatékonyan. A színes nyomatokból percenként 20 lapot is készíthetünk.
 
Ha fotókat szeretnénk nyomtatni és ki szeretnénk használni a HP által nyújtott maximális lehetőségeket, akkor a hatszínű festékpatron (HP 348) használjunk, HP fotópapírokkal. A fényképek kinyomtatása előtt, egyetlen gombnyomással készítsünk egy indexképet közvetlenül a memóriakártyáról. Ezután kiválaszthatjuk, mely képek lesznek jók és melyeket kell még kicsit feljavítani.
 
A fotók kezeléséhez a nyomtatóhoz mellékelt HP Photosmart Premier szoftvert használjuk: távolítsuk el a vörös szemeket, alkossunk panoráma fotókat vagy javítsuk ki a képeket a HP Real Life technológiákkal. Egy fotó elkészítéséhez akár 25 másodperc is elég lesz.
 
A régi papírképeket a szkenner segítségével digitalizálhatjuk és szerkeszthetjük. A szkenner dokumentumok archiválására, vagy egy faxszoftverrel faxolásra is használható. Színes vagy fekete fehér másolatokat a PC nélkül, egyetlen gombnyomással is készíthetünk. A másolás előtt a gyorsgombokkal elforgathatjuk vagy nagyíthatjuk dokumentum képét.
 
A papírtálca felhajtható, így használaton kívül még kisebb helyet foglal el a nyomtató. Az automatikus papírtípus érzékelő felismeri és optimalizálja a nyomtatási és másolási beállításokat a különféle nyomtatási beálltásokhoz.