2008. december 14., vasárnap

Káosz vagy rend?


CD tok - PCDiszkont Online Aki rendszeresen használ optikai lemezeket, CD-t vagy DVD-t, előbb-utóbb szembesül vele, hogy hogyan is tárolja a felhalmozott korongokat. Legtöbbször egy kartondoboz lesz a végső megoldás. Azután abban megtalálni valamit, az kész őrület. Van egy ötletünk, ezzel segítünk rendet tenni.

Egy számos innovációs díjat besöprő ötletes megoldásunk van egy CD és DVD kupac rendszerezésére és tárolására. Az ACLink olyan műanyag tokokat gyárt, amelyek egymásba kapcsolhatók és bármikor szétválaszthatók. Így akkora tornyot építhetsz belőlük, amekkorát szeretnél. Egy íróasztalra, napi használatra elég lehet egy hármas vagy tízes csomag, de tároláshoz építhetsz egy vagy több nagyobbat.

DVD tok - PCDiszkont Online

Mennyi időt töltesz el egy hónapban a keresgéléssel és a bosszankodással? Vagy azzal, hogy beszerezd azt, amit már egyszer kiírtál? Ezek a gondok mindenkinél megvannak, nálunk is és Nálatok is. Csak megkérdezem: hol van a PC-d driverlemeze? Persze, hogy valahol a többi lemez között. Ha ACLink tokot használnál, akkor tudnád, hogy a lila toronyban, mert abban vannak a meghajtó szoftverek CD-i: monitor, egér, grafikus kártya, alaplapi driverek, stb. A kékben vannak a játékok és így tovább.

Ha ez ennyire praktikus, akkor biztosan drága is. Milyen más alternatíva létezik? A CD tárolók, amelyek egy CD-re eső költsége sokkal magasabb, nem is beszélve a helyigényről. Olcsó megoldás például egy 25 db-os, hengeres CD csomag, amelyben egymásra halmozva vannak a CD-k, és mindig a legalsó fog kelleni. A felette levőket mindig leszedve előbb-utóbb biztosan megkarcolódnak. Ha ezek közül magunkkal szeretnénk vinni egyet, akkor kell keresni egy tokot is. Az ACLink toronyból csak kipattintjuk a lemezt tokkal együtt és már vihetjük is.

DVD tok termék előnyök - PCDiszkont Online

Az összekapcsolt ACLink tokok majd’ 50 százalékkal kevesebb helyet foglalnak, mintha a CD-t eredeti tokjában tartanád. Nem szükséges külön tartó hozzájuk, mert nem csúsznak szét. Egységes, rendezett képet mutatnak az íróasztalon. A tokok pihekönnyűek és igen strapabíró anyagból készültek, ha leejtünk egy ilyen tokot az biztosan nem törik el.

DVD tok 2 - PCDiszkont Online

Az összekapcsolás és a szétválasztás rendkívül egyszerű. Egyszerűen pattintsd egymásba az első két tokot, majd az asztalra helyezve kattintsd rájuk a többit. Szétválasztáshoz csak ujjal nyúlj a két tok közé és azok azonnal szétpattannak.

DVD tok 3 - PCDiszkont Online

Ha egy lemezt be szeretnél tenni a toronyba, akkor sem kell szétválasztani őket. Nyissd ki az üres tokot akár a torony közepén és tedd bele a lemezt. Bármilyen média tárolására alkalmas, legyen az CD, DVD, Blue-ray vagy mini disc.

Megtalálni egy keresett lemezt nagyon egyszerű. Egyrészről a tokokat különféle színekben kínáljuk. Különféle színcsoportokat hozhatdz létre például a játékoknak, fotóknak, felhasználói szoftvereknek és így tovább. A legfelső tokra címkét tehetdz és ráírhatod, hogy mit is tartalmaz ez a sor. Minden toknak van egy kis saját címkéje a tok elején, amire a benne levő adattároló tartalmát írhatod fel egy CD-tollal.

DVD tok 4 - PCDiszkont Online

A tokon belül is van egy nagyobb címke, amelyre részletesebben lehet jegyzetelni. Egy így felépített rendszerben pillanatok alatt megtalálhatod az óhajtott adatot.

Már nincs több kifogás: legyél úrrá a káoszon és tegyél rendet a lemezeid között! 

Ugrás a termékehez