2008. december 12., péntek

Ragacs

 
Pentagram Gecko logo - PCDiszkont Online A Flubberben prof. Philip Brainard (Robin Williams), a mindig szórakozott professzor, véletlenül feltalálta a ragacsos izét, ami mindenhez hozzáragad és rendkívül rugalmas is. A prof rugacsnak keresztelte el. Jót szórakozhattunk anno a családi mozin és most egy kicsit hihetetlen, hogy ennek az izének, – na, jó legyen rugacs -, kicsit módosított változata, – akkor nevezzük ragacsnak -, nos ez a ragacs nálunk is kapható.
 
Mire jó?
 
A ragacshoz hozzátapad bármi. De nem kell félned, nem mágneses és nem hagy ragasztófoltot sem. Egyszerűen tapad és kész. Használhatod az autóban, a műszerfalon, vagy vonaton, hogy ne essen le semmi a zötykölődéstől, kiránduláskor vagy nyaralás során, az irodában vagy otthon, egy szóval bárhol, ahol szükséged van arra, hogy amit leteszel, az ott is maradjon.
 
Pentagram Gecko műszerfal - PCDiszkont Online
 
Kitűnően megtartja a ráhelyezett mobiltelefon, palmtopot, szemüveget, kulcscsomót, mp3 lejátszót vagy egy navigációs eszközt. Nem tesz kárt semmiben, sem a ráhelyezett eszközben, sem a felületben, amire tettük. Speciális struktúrájának köszönhetően rendkívül erősen tapad más tárgyakhoz. A tapadása a használat során később sem csökken, csak a felületi szennyeződéseket kell lemosni róla.
 
Pentagram Gecko műszerfal 2 - PCDiszkont Online
 
Nyugodtan használhatod például a gépkocsiban, mert egyaránt működik a tűző napon és a téli hidegben is. Csak ragassz rá valamit és már bátran driftelhetsz is. Tartós és vízálló, tisztán tartani is csak langyos vízzel lemosva kell.
 
Anti-gravitáció
 
A Pentagram Gecko egy szilikon gumiból készült lapocska, mely egyaránt tapad vízszintes és függőleges felületekre is, olyannyira, hogy alig akar lejönni róla. Ez a nanotechnológiának köszönhető, nincs semmi köze a ragasztóhoz vagy mágneshez.
 
Pentagram Gecko állvány - PCDiszkont Online
 
Most jönne az a rész, hogy ez tényleg, meg ez nagyon jó, és hűha. De szerintem az ára miatt nyugodtan bárki csinálhat egy próbát, és akkor saját maga tapasztalja meg, mit is tud a Gecko. Ha a következő vásárlásnál ebből is egyet a kosárba teszel, nem fogod kifosztani a pénztárcádat és az ára azonnal megtérül, ha a legközelebbi kanyarban nem tanítod meg repülni a mobilt vagy a Ray Ben napszemüveget. A Gecko számtalan színben megkapható, van fekete, kék, piros, sárga, zöld, szürke és magnólia fehér. Nos, melyik legyen?
 
Pentagram Gecko sárga - PCDiszkont Online  Pentagram Gecko piros - PCDiszkont Online  Pentagram Gecko zöld - PCDiszkont Online  Pentagram Gecko kék - PCDiszkont Online