2009. január 15., csütörtök

1500 Gigabyte: mit tegyünk rá?

 

Seagate FreeAgent 1500 A Seagate FreeAgent Desk USB-s külső raktára 1500 GB-nyi tároló helyet kínál. Ekkora kapacitás láttán elgondolkodtam, mivel is tudnám megtölteni. Akinek van ötlete, annak ajánlom szíves figyelmébe az új külső winchestert, mely a megújult Seagate tervezésű metálos páncélt kapta.

Seagate FreeAgent Desk 1500

Tavaly novemberben jöttek meg hozzánk a FreeAgent külső winchester család új tervezésű Go, Desk és Xtreme típusú tárolói. A most érkezett Desk a korábbi meghajtók ruháját kapta, csak a gyomra nőtt meg másfél terabájtra. Ez a tengernyi kapacitás igazi csemege a torrentezőknek és azoknak, akik rendszeresen mentik le adataikat, mondjuk egy kisebb szerverről.

 Seagate FreeAgent 1500 2

Az új formatervezés egyben szép és praktikus megoldás a masszív és karcmentes védelemhez. A beépített merevlemez 7200-at forog percenként és adatokkal megtömve sem nyom többet 1 kg-nál. A Desk feküdhet is az asztalon, de kis helyen az oldalára állítva is működtethető. Gyors, egyszerű és látványos eszköz az adataink biztonságos tárolásához.

A Desk nyugovóra tér tizenöt perc tétlenség után, hogy takarékoskodjon a villannyal. A Seagate a külső winchestereire öt évnyi garanciát vállal!

Ugrás a termékre