2009. január 7., szerda

Hoppá, hoppá!

 
Hatalmas tároló kapacitás egy igen kicsi helyen, ez a Kingston DataTraveler Mini Slim. A legkisebb DataTraveler mostantól 16 GB tároló hellyel bír, de nem ez az egyetlen újítás, amit a legújabb Mini Slim magával hozott. Van, ami ennél is jobb!
 
A Mini mindig velünk van
 
A legkisebb DataTraveler-t tényleg mindig magunkkal vihetjük, bárhová is készülünk. Egyszerűen elrejthető akár egy névjegykártya tartóban is. Kiváló megoldás például az autóban levő MP3-as hangrendszerhez vagy otthon az asztali DVD-hez: nem akadhatunk bele a pendrive-ba vezetés vagy takarítás közben.
 
Természetesen az egyre nagyobb adatállományok, a fényképek, zenék és a filmek egyre több és több tárolókapacitást követelnek maguknak, így a Mini sem kerülhette el, hogy most 16 GB-os változatban is piacra kerüljön.
 
DDMUSB16GDTMS16GB
 
Megnőtt így is, úgy is
 
Ami a méretnövekedés mellett az igazán újdonság, hogy a garancia időt az eddigi két év helyett öt évre emelte a Kingston.
 
A garancia idő meghosszabbítása nem csak a 16 Gb-os Mini-kre, hanem az ezután forgalomba kerülő összes DataTraveler Mini Slim-re érvényes lesz, tehát a 2, 4, 8 és 16 GB-os modellekre egyaránt.
 
A 16 GB-os DataTraveler Slim Mini is a már megszokottá vált kék, fekete vagy lila színben kapható.

Ugrás a termékekhez