2009. január 15., csütörtök

Új családtag született!

 

A már jól ismert és megszokott magas minőségű, megbízható Kingston pendrive családba négyesikrek születtek. A születési súlyuk 4, 8, 16 és 32 gigabájt. Vidám színek jelzik a méretüket, az USB nyílásba kiölthető nyelvükkel csatlakoznak. Azoknak, akiknek nem fekszik a fekete, most válthatnak színesre.

DataTraveler 120

Az új típus, a DataTraveler 120 vidám színekben érkezett meg hozzánk. A 4 Gb-os a lime zöld színében pompázik, a 8 gigabájtos narancs ruhát öltött, a 16 Gb-os méretet a világoskék színről ismerhetjük fel. A típus negyedik tagját kicsit későbbre várjuk, és ő majd a szürke színű 32 GB-os memory pen lesz. Ezentúl így a méreteket ugyanúgy színek alapján azonosíthatjuk, mint a DataTraveler kupakos alapváltozatánál.

Kingston DataTraveler 120 16 GB

Az USB csatlakozója kupakmentes, késes megoldású, azaz ugyanúgy visszahúzható és kiölthető, mint a DataTraveler 100-asé. A DT 120-as ruhája újult meg a DT 100-hoz képest, új formát és tavaszias színeket kapott a feketéről fehér alapszínre váltó pendrive.

 Kingston DataTraveler 120 8 GB

A DataTraveler család megbízható és igen kedvező áru megoldás adatok tárolására és hordozására. Többféle méretben, a felhasználó igényeihez alkalmazkodva biztosít tárolókapacitást a fotók, adatállományok, dokumentumok és videók számára.

DDMUSB04GKDT1204GB_5

Ugrás a termékekhez