2009. január 26., hétfő

Mennyiért vinnéd el, megint?


Az előző sikeres aukciónkat máris követi a következő. Szerdán, 2009. január 28. délelőtt aukcióra bocsátjuk a HP Photosmart 8450 fényképnyomtatónkat. Az árát pedig mondd meg Te, mennyit ér meg neked!

 HP Photosmart 8450

A feltételek a “szokásosak”: az aukción minden regisztrált látogatónk részt vehet, ehhez csak be kell jelentkeznie a weboldalunkra. Az aukció során licitálni nem kell, csak figyelni nagyon. Ugyanis a termék kikiáltási árát véletlenszerű időpontokban egyre lejjebb és lejjebb és lejjebb visszük mindaddig, míg valaki úgy nem dönt, hogy most már elég, és lecsap a termékre. Ha úgy érzed neked már megéri az aktuális ár, akkor gyorsan rendeld meg, mert csak egy darab van belőle!

Az aukció délben lezáródik akkor is, ha addig még nem vásárolta meg senki a nyomtatót. Az aukció kizárólag a webáruházunkban folyik, személyesen nem lehet rá alkudni. A termék vadiúj, garanciás, csak a dobozából vettük ki, hogy megmutathassuk.

HP Photosmart 8450 fényképnyomtató

Tartós, kiváló minőségű színes és fekete-fehér fotók mintegy 27 másodperc
alatt a HP nyolcfestékes nyomtatási technológiájával. Beépített, 6,4 cm-es színes LCD kijelző és speciális eszközök a közvetlen nyomtatáshoz, amelyekkel finomíthatod a fényképeket és akár effektusokat
is adhat szhozzájuk. Hálózatra felkészített.

 

Ugrás a HP Photosmart 8450 fényképnyomtatóhoz