2009. január 16., péntek

Mennyiért vinnéd el?


Nekünk van egy kiváló mono lézer nyomtatónk, a HP LaserJet P1006. Úgy gondoltuk, hogy az árát most mondd meg Te, mennyit ér meg neked!

Hogyan? A nyomtatót holnap, azaz 2009. január 17., szombaton délelőtt aukcióra bocsátjuk. Az aukción minden regisztrált látogatónk részt vehet, ehhez csak be kell jelentkeznie a weboldalunkra.

Az aukció során licitálni nem kell, csak figyelni nagyon. Ugyanis a termék kikiáltási árát véletlenszerű időpontokban egyre lejjebb és lejjebb és lejjebb visszük mindaddig, míg valaki úgy nem dönt, hogy most már elég, és lecsap a termékre. Ha úgy érzed neked már megéri az aktuális ár, akkor gyorsan rendeld meg, mert csak egy darab van belőle!

Az aukció délben lezáródik akkor is, ha addig még nem vásárolta meg senki a nyomtatót. Az aukció kizárólag a webáruházunkban folyik, személyesen nem lehet rá alkudni. A termék vadiúj, garanciás, csak a dobozából vettük ki, hogy megmutathassuk.

HP LaserJet P1006

Ez a készülék tökéletes választás olyan költségtudatos üzleti felhasználóknak, akik kompakt LaserJet nyomtatót keresnek általános irodai nyomtatáshoz a borítékoktól és címkéktől a táblázatokig, jelentésekig és számlákig.

Ez a stílusos, kompakt LaserJet nyomtató a Te igényeinek megfelelő teljesítményt nyújtja.

A gyors, percenként akár 16 (A4-es) oldal nyomtatási sebesség mellett hamar kinyomtathatja dokumentumaidat. Az azonnal bekapcsoló technológiának köszönhetően energiatakarékos üzemmódból kétszer gyorsabban nyomtathatja ki az első oldalt, mint a technológiával nem rendelkező nyomtatók. A 266 MHz-es processzorral és a 8 MB-os memóriával megbízható teljesítményhez juthatsz. Ez a stílusos, kényelmesen kompakt nyomtató ideális választás, ha kevés szabad hely van asztalodon. A lehető leghalkabb és legkevésbé zavaró működésre tervezték.

Lenyűgöző dokumentumokat állíthat elő kiváló minőségben, megfizethető áron.

Kontúros, éles eredmény az első oldaltól az utolsóig az 1200 dpis valós kimeneti minőségnek köszönhetően (600 x 600 dpi felbontás). A HP korszerű toner összetételével és nyomtatókazetta technológiájával precíz részleteket, tiszta szöveget és egyenletes szürkeárnyalatokat érhetsz el. A nyomtatóhoz alapkiszerelésben 150 lapos bemeneti tálca jár, amely kellő terjedelmet biztosít számodra, a 10 lapos, több célra használható tálca pedig lehetővé teszi a különböző hordozókra történő nyomtatást.

Élvezd az egyszerű, hatékony nyomtatást az egységes nyomtatási minőségnek és megbízhatóságnak köszönhetően.

Azonnal nekiláthatsz a munkának az egyszerű telepítésnek és üzembe helyezésnek köszönhetően. Az eredeti HP nyomtatókazettába épített intelligencia az egységes eredmények elérése érdekében gondoskodik az optimális nyomtatási minőségről és megbízhatóságról. A HP SureSupply2 alkalmazással figyelmeztetést kérhetsz, ha a kellékek kifogyóban vannak, és újrarendelheted azokat. Az egyajtós nyomtatókazetta egyszerűvé teszi a telepítést és a cserét. A Hi-Speed USB 2.0 kapcsolattal gyors adatátvitelt érhetsz el. A "Leállítás" gomb lehetővé teszi, hogy szükség esetén gyorsan és egyszerűen leállítsd a helytelen nyomtatási feladatokat.

Ugrás a HP LaserJet 1006-hoz