2009. június 16., kedd

Canon szerviz nálad!

 

Az egy éves garancia időn túli szervizszolgáltatások körét bővítette a Canon. Új szervizpartnere az összes megyeszékhelyen rendelkezik kirendeltséggel, így ezentúl már nem kell Budapestre utaztatnod a nyomtatódat, ha megbetegedett. Sőt, a szerviz akár hozzád is elmegy, ha kéred.

Garancia időn túli helyszíni szerviz

A Canon új hivatalos márkaszervize a Bravogroup Kft, amely kizárólag garancia időn túli javításokkal foglalkozik. Már nagyon régóta foglalkoznak Canon termékekkel, értenek hozzájuk.

Elérhetőségük:

Bravogroup Kft.

1146 Budapest,  Szugló utca 54.

Hibabejelentés / Hotline:  ( +36 ) 1 469 6262

( +36 ) 1 469 6263, ( +36 ) 1 469 6264

Email: hibabe@rendszerhaz.hu

Web: www.rendszerhaz.hu

Minden hétköznap, reggel 8 órától délután 5 óráig, illetve pénteken délután 4 óráig fogadják a hibabejelentéseket. A Bravogroup Kft. minden kisirodai készülék (nyomtató, szkenner, fax, multifunkciós készülék) garancián túli szervizelésére jogosult.

Ezentúl nem kell Budapestre szállíttatnod a hibás Canon eszközödet, elég, ha elviszed a legközelebbi Bravogroup szervizbe. De, ha úgy kényelmesebb Neked, akkor kérd, hogy a Bravogroup Kft. szakemberei az üzemeltetés helyén végezzék el a szükséges javításokat. A kiszállás díját azonban Neked kell fizetned.

 Miért jó Neked a helyszíni szerviz?

A helyszíni szerviz azt jelenti, hogy a Canon szervizpartnere a hibás készüléket annak üzemeltetési helyén javítja meg. Számos esetben, például rögzített bekötésű eszközöknél vagy hálózati eszközöknél a szállítás és azzal járó időkiesés megtakarítható.

A hálózatba kötött készülékek esetében pedig a hibafeltárás lesz könnyebb, ha nálad, az eredeti környezetben végzik a javítást. Nem fordulhat elő, hogy a szervizben minden hibátlan, hazaérve pedig újra előkerül a probléma.

 Canon hivatalos szervizek:

Camera Kft. – a garancia időn belüli javításokkal foglalkoznak. A garancia időn túli javításokkal a Budapesti vásárlók fordulhatnak hozzájuk. Nem kérhető helyszíni kiszállás.

Szervizpark Kft. – csak a garancia időn belüli, helyszíni javításokkal foglalkoznak egyes lézernyomtatók esetében, amelyekhez kaptál helyszíni garancia szolgáltatást.

Bravogroup Kft. – garanciaidőn túli javításokkal keresheted őket. Kérhetsz helyszíni javítást, de ennek költségét magadnak kell állnod.