2009. július 22., szerda

Ideapad S10: Három giga ram egy táskában


Plusz két megabájt és egy táska jár a piros és a fekete Lenovo IdeaPad S10-es notebookokhoz. A Lenovo S sorozata pont megfelelő, kompakt laptop az iskolába vagy otthonra egy második számítógépnek. Stílusos és szuperkönnyű alapgép internetezésre, levelezésre és zenehallgatásra ajánljuk.

Ha még új vagy a notebookok, netbookok és laptopok világában, de iskolába használnál egy ilyen gépet, vagy a családod számára keresel egy második számítógépet, ami lehetőleg mobil is legyen, akkor neked ajánljuk a Lenovo IdeaPad S10-et. A megjelenésére is ad az S10, friss színekben fényes és matt felülettel is rendelhető.

 

Könnyen hordozható és hatékony eszköz, ami kis mérete révén belefér a hátizsákodba, oldaltáskádba vagy az iskolatáskádba is. A használatához sem kell túl nagy PC-s tapasztalat, kis gyakorlással könnyen elsajátíthatod. Minden az egyben kompakt felépítése révén ha eddig nem használtál számítógépet, akkor is tudni fogsz levelezni, böngészni az interneten és csevegni a barátokkal.

A hardver kiszolgálja a mindennapok szükségleteit. Az energiatakarékos Intel Atom processzor megfelelő teljesítményt nyújt az általános feladatokhoz. Az Intel Graphics Media grafikus vezérlő pont elegendő, hogy fotókat nézegethess vagy egyszerűbb prezentációkat készíthess a LED háttérvilágítású 10,1 collos WXGA kijelzőn.

 

Dolby Pro Logic II térhatású hangzás érhetsz el egy egyszerűbb fejhallgatóval is. A térhatású effekteket zenehallgatás és mozizás közben élvezheted igazán, de egyszerűbb játékok is sokkal nagyobb élményt nyújtanak velük.

Az egér mellőzését segíti az intelligens érintő pad, amelyen külön kézmozdulatokkal nagyíthatod és kicsinyítheted a képeidet és dokumentumaidat. A pad szélének "simogatásával" a görgető sávot vezérelheted és az oldal tartalmát mozgathatod le és fel. Az touch pad mellé szinte egy teljes méretű billentyűzetet kapsz az S10-zel.

Az alapszolgáltatásokat számos kényelmi funkció egészíti ki. Az alkalmazások egyszerűbb kezelését segíti a Lenovo Quick Start felület. A kedvenc vagy a leggyakrabban használt alkalmazásaidat innen indíthatod el. Másodpercek alatt már szörfözhetsz is a böngészőben, hallgathatod a zenéiet, fotókat nézegethetsz vagy cseveghetsz az ismerőseiddel.

 

A VeriFace a jelszókezelést egyszerűsíti le. A saját arcodat használhatod jelszóként, a program felismer téged. Ezzel helyettesítheted a jelszavaid begépelését és nem kell megjegyezned sem őket. A jelszavak ellopása sem fenyeget már.

Az operációs rendszert számos veszély fenyegeti: vírus, egy elrontott telepítés vagy egy figyelmetlen felhasználó ténykedése. A lehalt operációs rendszert egyetlen gombnyomással visszaállíthatod a Lenovo OneKey Rescue System védelmét használva.

A komfortérzetedet tovább növeli, hogy a kritikus területeket, amelyeket kézzel érintesz, mindig optimális hőmérsékleten tartja az S10.

Lenovo IdeaPad S10e Notebook (Fehér) + Ajándék 2GB RAM és táska

Lenovo IdeaPad S10e Notebook (Fekete) + Ajándék 2GB RAM és táska

Lenovo IdeaPad S10e Notebook (Piros) + Ajándék 2GB RAM és táska