2009. augusztus 11., kedd

Az utolsó mohikán


Lassan kihal, mint az utolsó  mohikán, a Kingston-féle 2 GB-os pendrive, mert a gyártó cég kivonja a forgalomból ezt a konfigurációt. Azonban köszönhetően a Wilk Elektronika lengyel cégnek – még egy kis ideig visszatér ez a méret, hogy hozzájuthass ehhez az olcsó és igen népszerű pendrive modellhez.

Megszólalásig hasonlít a Wilk GoodDrive Twister 2GB pendrive-ja a Kingston 101-es modelljeire és most, hogy a Kingston űrt hagyott maga mögött a 2 GB-os pendrive piacon, nyilván könnyen be is töltheti a helyét. Kedvező ára és a napi feladatokhoz elegendő tárterülete révén méltán kapós termékről van szó.

A 360 fokban körbeforgatható memory pen-nek nincs kupakja, ez előny azoknak, akik rendszeresen elhagyják azt. A kifordítható pendrive viszont kicsit több helyet foglal, mert a fém takarónak is el kell férnie valahol.

A sebességére nem lehet panasz, a gyártó 22 MB/s olvasási és 11 MB/s írási maximális adatátviteli sávszélességet ígér. A GoodDrive-hoz 60 hónap garanciát kapunk.

Wilk Elektronik

Az 1991-ben alapított lengyel cég az egyetlen közép-európai memória gyártó, márkái jól ismertek már hazánkban is. A GOODRAM memória modulok és flash kártyák és a GOODDRIVE USB pendrive-ok kedvező árú alternatívát kínálnak. A termelést 2003-ban helyezték át Lengyelországba, a világ legjobbjainak tartott Fuji gyártósorokra.

Itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy 2 GB-os pendrive-ot válassz magadnak!

GoodDrive Twister 2GB USB 2.0 Memory Pen