2009. augusztus 23., vasárnap

Kicsi csomag, nagy ötlet!


A Lenovo mérnök csapatának egyértelmű célja, hogy megszépítse életünket! Legalábbis ez juthat eszedbe, ha az új Lenovo Ideapad S9e-t kézbe veszed. Lássuk hát, milyen az IBM szeme fénye, ez az új nootebook család!

A Lenovo S-szériás új noteszei az S9e netbookok az alapvető számítógépes feladatokat oldják meg nagyszerű teljesítmény mellet, mint például a zenehallgatás, internetes böngészés, fotók nézegetése, e-mailek kezelése. Nagyon nagy előnyük, hogy alig több, mint 1 kg súlyukkal és 3 cm-nél vékonyabb "vastagságukkal" nem megterhelő, hogy magunkkal vigyük őket.

A mindennapi teendőidet leegyszerűsítheted a Lenovo netbook használatával. Az Intel GMA gyorsan kezeli a képeket, legyen az akár családi fotó vagy egy lenyűgöző prezentáció.

Az Intel High Definition Audio hangja ebben a kategóriában kiemelkedő minőségű, a zeneszámok lejátszását nagyszerű hangzással oldja meg. Külön csatornák állnak rendelkezésedre a muzsikákhoz, így a zenehallgatás valóban lenyűgöző élmény lesz.

A fedélzeten mikrofon és webkamera várja, hogy a világhálóra csatlakozva csevegj a munkatársaiddal vagy barátaiddal. Az Express Card bővítőhely a vezeték nélküli kapcsolatokat terjeszti ki külön megvásárolható WWAN vagy akár 3G szolgáltatásokkal.

A mindenhol megtalálható Bluetooth készülékekhez is tudsz kapcsolódni, adatokat cserélhetsz  PDA-val,  mobiltelefonnal, például a mobilunk fejhallgatóját használhatod, vagy nyomtathatsz is egy kompatibilis nyomtatóra.

A billentyűzet a teljes méretű  klaviatúra méretének 85 százaléka, kis gyakorlással könnyen át lehet szokni rá és kényelmes szövegbevitelt biztosít számunkra.

A Lenovo S9e motorja az Intel energiatakarékos N270-es processzora (1,6 GHz) mely mellé ajándékba kapsz 512 MB memóriát, így összesen 1 GB-tal gazdálkodhatnak a programok. A noteszgép főbb  paraméterei:

Processzor: Intel ATOM Processor N270 Single Core (1.60GHz/533MHz/ 512K) FCBGA8
Memória: 512 MB DDR2 667 MHz (+512MB ajándék)
Kijelző: 8,9" WSVGA Glossy TFT (1024x600)
Videovezérlő: Intel Graphics Media Accelerator 950
Hard Disk: 160GB
Modem: 56K V.92
Hálózati kártya: Lan 10/100, Bluetooth, Wifi 80.11 b/g
Express card: 1db
Webkamera: 0,3 MPixel
Kártyaolvasó: 4-in1 (SD/MMC/MS/MS pro)
Csatlakozások: 2db USB, 1db RJ-45 lan, 1db VGA
Súly: 1,17kg
Akkumulátor: Li-Ion 3 cellás
Operációs rendszer: Windows XP Home

A Lenovo a fekete színben kapható  netbookjaira 2 éves garanciát vállal.

Lenovo IdeaPad S9e Notebook (Fekete) 160G