2009. augusztus 23., vasárnap

Megbízható nyomtató


A HP Deskjet F2280 multifunkcionális nyomtatóval élmény a nyomtatás, lapolvasás, másolás. De ezt el is várjuk a világ legnagyobb nyomtatógyártója által tervezett szóban forgó multifunkcionális készüléktől. Sőt, mi több, az ár – érték aránya is kifejezetten remek.

A multifunkciós készülékek már kiszorítják a hagyományos egyfeladatos nyomtatókat, hiszen minimális árkülönbözetért nem csak nyomtathatsz, hanem szkennelhetsz és másolhatsz is velük. Ráadásul a másoláshoz még a PC-t sem kell bekapcsolnod, így egy fénymásoló gép árát is megspórolhatod.

A HP Deskjet F2280 kezelőfelülete nagyon felhasználóbarát, kifejezetten egyszerű kezelni, könnyű használni. Nagyon kedvező ár-érték aránnyal rendelkezik, otthon és kisebb irodákban is megállja a helyét. A papírtálcája felhajtható, hogy használaton kívül még kisebb helyet foglaljon el.

A HP intelligens szoftverével rengeteg apró, de segítőkész funkciót kapunk. A nyomtatást azonnal, egyetlen gomb megnyomásával megszakíthatod, spórolhatsz a papírral és a tintával. A tintaszintet figyeli és figyelmeztet, ha nagyon alacsony szintre csökkenne. Megbecsüli azt is, hogy elegendő-e a festék a következő, nyomtatandó dokumentum elkészítéséhez.

A dokumentumok és weboldalak mellett tudsz fotókat is készíteni vele, akár a lapolvasóba helyezett képről is állíthatsz elő másolatot. A beolvasott képet e-mailben tovább is küldheted. Eredeti HP tintákkal élethű fotók készíthetők a szabványos 10x15 cm-től (szegély nélkül) egészen A4 (szegéllyel) méretig.

A másolatok és a nyomatok gyorsan elkészülnek, 20 fekete vagy 14 színes lapot is kinyomtathatsz vele percenként. A gazdaságos nyomtatáshoz nagykapacitású patronokat ajánlunk, amelyekkel 2,5-szer több fekete vagy színes oldal nyomtatható.

HP Deskjet F2280 színes multifunkciós nyomtató