2009. augusztus 28., péntek

Pendrive útmutató

A kínálatunkban szereplő egyes pendrive típusok a pendrive-ba épített kiegészítő szolgáltatásokban különböznek egymástól. Az alábbi kis összefoglalóval segítünk eligazodni a ezek között:

Style pendrive: Légy egyedi, légy különböző! Ha a telefonodra egyedi csengőhangot töltöttél és a Windows Desktopod is csak rád jellemző, akkor az új Kingston stílus épp neked való. Néhány mozdulattal egyedivé változtathatod a pendrive-od kinézetét a hat gyári skinnel. Válaszd a vörös mozaikot, a bambuszt, a napfényes napraforgót, a csipkéset, a retro stílust vagy a mandarin álmát. De ha ez sem elég, akkor a netről tölts le magadnak egy másikat vagy készítsd el a Te egyedi skinedet. Írj rá egy üzenetet és lepj meg valakit vele! A csomagolásban két üres lapocskát is találsz. A pendrive fehér vagy fekete változatban kapható egészen 8 GB-ig. Mutasd meg az egyéniséged!

Secure Traveler pendrive: elkülönített, jelszavas védelemmel védett adatterület a személyes adatok tárolására.

MigoSync pendrive: a MigoSync szoftverrel több PC párhuzamos használata során szinkronizálhatod a fájlokat, e-maileket és az internet bömgésző beállításait a pendrive és a PC között, külön szoftver nélkül. Az univerzális email formátum miatt a pendrive-ról az e-mailek többféle levelező programmal olvashatók.

ReadyBoost pendrive: a pendrive-ot a sebessége alkalmassá teszi, hogy a Windows Vista alatt virtuális memóriaként használd a winchester mellett vagy helyett.

HyperX pendrive: válogatott minőségű és nagysebességű, ún. A kategóriás pendrive, 20 MB/sec írási és 30 MB/s olvasási sebességgel. Ha fontos a sebesség, akkor ezt válaszd.

AES titkosítású pendrive: 256 bites, jelszavas, kombinált hardveres és szoftveres titkosítás, ami megfelel az AES előírásoknak.

100% Privacy pendrive: 256 bites hardveres titkosítás a teljes adatterületre, adatírás és olvasás közben. Legerősebb jelszavas védelem (DTSP).

Vault pendrive: 256 bites hardveres (AES) titkosítás az elkülönített területen tárolt adatoknak. 10 hibás próbálkozás után lezárja a pendrive-ot és törli a védett területet.

Black Box pendrive: A teljes adatterület 256 bites hardveres (AES) titkosítással védett. 10 hibás próbálkozás után lezárja a pendrive-ot és törli a védett területet. Nincs adminisztrátor jog, nincs szoftver. A jelszó hossza és a kísérletek száma beállítható.

Pendrive a PCDiszkontban