2009. október 10., szombat

Az ősz a megújulásé, az Epsonnál

Epson Stylus Photo az amire szükséged van, ha csúcsminőségben akarod kinyomtatni fotóidat. Legyél profi fotós vagy kezdő kattogtató a divatos megjelenésű Epson fotónyomtató Neked készült. A modern lakás egyik ékessége is lehet. Az Epsonnál az ősz nem az elmúlás, hanem a megújulás időszaka.

Epson Stylus Photo nyomtatók

Egyedi technológiával készülnek a Stylus Photo nyomtatókkal az élethű képek. Az Epson saját fejlesztésű, innovatív Epson Micro Piezo nyomtatófejeket speciális Epson Claria fotótintával töltik fel. A Claria tinta tervezésekor a minél szélesebb színtér és a finom színátmenetek megvalósítását tartották szem előtt. Epson fotópapírra nyomtatva a színek életre kelnek és a papírképeknél sokkal tovább megőrzik színüket.

Valószínűnek tartom, hogy a családok döntő többségének van valamilyen digitális fotó elkészítésére alkalmas aparátjuk, gondolok itt többek között a digitális fényképezőgépre, mobiltelefonra vagy esetleg digitális videokamerára. A velük készített képeket hazaérve azonnal életre hívhatjuk a Stlyus Photo nyomtatóval, mely hat külön álló, színenként cserélhető tintapatronnal, gazdaságosan készítenek gyönyörű nyomatokat.

A háziasszonyok szívébe is könnyen belopja magát a készülék, mivel a nyomtató speciális bevonata jobban ellenáll a szennyeződéseknek, ujjlenyomatoknak, így kevesebbet kell takarítani őket. Ellenálló bevonata jobban védi a karcolások ellen, mint eddig.

Mindenki kiválaszthatja a számára tökéletes Stylus Photo nyomtatót. A nyomtatók memóriakártyával is rendelkeznek, melynek köszönhetően a számítógéptől függetlenül is tudsz fotót nyomtatni velük. A PictBridge port a kompatibilis digitális fényképezőgépek közvetlen csatlakoztatását oldja meg.

Unod már a papírok cserélgetését a nyomtatóban? Előfordult csere alkalmával, hogy rossz oldalára nyomtattál a fotópapírnak? Félsz, hogy minden cserével összetapogatod az értékes fotópapírt?? Az Epson megtalálta a megoldást ezekre a problémákra. A két papírtálca lehetőséget biztosít arra, hogy a normál papír és a fotópapír cserélgetés nélkül is mindig rendelkezésre álljon. Sőt mit több, közvetlenül CD és DVD felületére is nyomtathatunk.

A képeket a PhotoEnhance szoftverrel optimalizálhatjuk, az Epson képjavító mechanizmusai feljavítják az eredeti fotókat. Az ABBYY Fine Reader karakterfelismerő szoftverrel szerkeszthető dokumentumokat készíthetünk a már kinyomtatott iratokból.

Az új kollekcióból számos modell megérkezett már hozzánk.

Epson Stylus Photo 50

Digitális fényképezőgépekhez egy tökéletes választás. Tud CD vagy DVD felületére is nyomtatni. A sebességére sem lehet panasz, 37 oldalra képes fekete-fehérben és 38 oldalt nyomat színesben. A szabványos 10x15 cm-es fotó elkészítéséhez 12 másodpercre van szüksége.
Epson Stylus nyomtatók
A már régóta kedvelt Epson Stylus modellek is felfrissültek az őszre. A Stylus család termékeibe az Epson általános célú, tehát dokumentumok és fényképek készítéséhez is használható Epson DURABrite™ Ultra tintával feltöltött patronok kerültek. Bármit is nyomtatsz, a négy szín közül csak azt kell cserélnünk, amelyik kifogyott. A DURABrite™ Ultra tinta és az Epson fotópapír akár a fotólaborban előhívott képeknél is jobb minőséget produkál.

Epson Stylus SX110

Elérhető áron kínált multifunkciós készülék. Legyen szó levelek, e-mail üzenetek, színes fényképek és dokumentumok nyomtatásáról, szkenneléséről és másolásáról, vele gyorsan és egyszerűen túl lehetünk rajta. Bármit is nyomtatsz, az Epson DURABrite™ Ultra tinta kiváló minőségű szöveget és fotólabor minőségű fényképeket garantál, amelyek ellenállnak a víznek, az elkenődésnek és a fakulásnak.

Epson Stylus SX210

Ezt a sokoldalú kompakt készüléket számítógép nélkül is használhatod másolatok gyors készítésére, illetve fényképek kinyomtatására a beépített memóriakártya-olvasóval vagy PictBridge felületen keresztül. Négy különálló és cserélhető Epson DURABrite™ Ultra tintapatronjával gazdaságosan üzemeltethető.

Epson Stylus SX410

Az Epson Stylus SX410 kiváló minőségű nyomtatást, lapolvasást és másolást kínál egyetlen kompakt, helytakarékos készülékben, amely nem okoz felfordulást otthonodban sem. Saját kézbe veheted az otthoni dokumentumaid és fényképeid nyomtatását. Akár számítógép nélkül is nyomtathatsz fényképeket a beépített 6,3 cm-es LCD-kijelző segítségével. Mindegy, hogy dokumentumokat vagy fényképeket nyomtatsz, az Epson DURABrite™ Ultra festék víznek, a kenődésnek és a kifakulásnak ellenálló, kiváló minőségű szöveget és fotólabor minőségű fényképeket tudsz vele készíteni.

Epson Stylus SX110-PCDiszkont online

Epson Stylus SX210-PCDiszkont Online

Epson Stylus SX410-PCDiszkont Online