2009. október 14., szerda

Civilizációtól távol civilizáltan

 

Többé felejtsd el, azt a gondolatot, hogy akár a civilizációtól távol lemerült állapotba kerülj! Hogy mire gondolok pontosan? Ha hosszú útra indulsz és tudod, hogy szükséged lesz arra, hogy az autóban feltöltsd a laptopod, egy jó teához vizet forralj és a kedvenc műsorodról sem szeretnél lemaradni csak azért, mert nem tudod a kis TV-t megfelelő áram alá helyezni, akkor neked biztos szükséged lesz DC-AC inventer-re.


Vannak eszközök, amelyek nem érik be a gépkocsi 2 V-os egyenáramával, nekik ugyanis 220 V—os feszültség kell. Vadkempingesek, túrázók, kamionosok tudják miről beszélek. Váltóáram kell a kávéfőzőhöz, a hűtőhöz, vízmelegítőhöz.


DC-AC inventer a gépkocsi 12 V-os szivargyújtójából vett egyenáramból 220 V-os váltóáramot készít ezeknek az eszközöknek, hogy ne kelljen azért a táblákat lesni, hogy hol tudunk megállni kávét inni vagy feltölteni a lemerült aksit.


A Belkin termékkínálatából két méretben tudunk invertert adni, egyik 140 W a másik 300 W teljesítményt kínál. A szabványos cigaretta gyújtóra tudjuk őket csatlakoztatni és már üzemkészek is, a konnektorban megjelenik a 230 V.


Attól sem kell tartani, hogy túlhevül a kicsike, hiszen ha átlépnéd vele a 66 Celsius fokot, akkor automatikusan lekapcsol. Túlterhelés estén is védve vagyunk, a biztosíték pedig cserélhető.


Ha gyerkőc van a háznál, nem kell aggódni, hogy összeveszik a 220 V-al, hiszen gyerekzárral védett berendezés megóvja ettől.

Belkin termékek a PCDiszkont Onlineban

A Belkin Inverterek két éves garanciával rendelkeznek.