2009. október 15., csütörtök

Frissítésre felkészülni-Windows 7

 

Érvényes előfizetője vagy a Norton 2009-es termékeknek? Ha igen, akkor elérkezett az idő,hogy előre látó legyél, töltsd le a Norton 2010-es verzióját. A Microsoft új operációs rendszerével, a Windows 7-tel kompatibilisek a Norton 2010-es termékek.


Nem kell megadnod frissítést követően a termékaktiválási kulcsot. A hátralévő előfizetési időd megmarad, és látható lesz a termékben is, illetve Norton fiókban is.


A Symantech felkínálta ezt a lehetőséget, hogy folyamatos védelmed legyen a legújabb keletű fenyegetésekkel szemben már az új Microsoft operációs rendszer alatt is. Gondolok itt az adathalászatra, a kémprogramokra, a vírusokra és a hackerekre.


A frissítéshez kétféleképpen juthatsz hozzá. Az első lehetőség, ha letöltöd a Symantech honlapjáról: www.norton.de/update.


Most még kézzel kell kiválasztanod, melyik Norton változatod van jelenleg, de az új 2010-es verzió már fel fogja ismerni. Tehát válaszd ki melyik terméket használod, töltsd le a telepítő fájlokat. Az installálás már automatikusan el fog indulni és készen is vagy.


A második mód a következőképp néz ki. A meglévő Norton program jelzi, hogy a frissítés elérhető. Kattints az értesítőben lévő hivatkozásra és járj el a fent leírtak alapján.


Ne hagyd elveszni ezt a lehetőséget és még az idén frissíts az előfizetési időszak lejárta előtt a legtökéletesebb védelemre.