2009. október 18., vasárnap

Gyorsabban, mint USB-vel

 

 

A laptopok folyamatos kihívások elé néznek. Az egyik ilyen a nagymennyiségű adatok tárolása és gyors mozgatása. A Verbatim SSD meghajtói az ExpressCard bővítőhelyek a nagy adatátviteli sebességgel rúghatnak labdába.

 

16, 32, 64… Ez nem matematikai számsor, hanem a mobil tárolóeszközök gyártásában élenjáró Verbatim által kínált flash-memóriás tárhelyek mérete. A Verbatim ExpressCard SSD-k ötször gyorsabbak az USB porton elérhető sebességnél és elrejthetők a laptopban, méretüknél fogva (75 x 34 x 5 mm) ki sem lógnak abból.

Az SSD tárolók maximális 120 MB/s (800-szoros) olvasási, valamint 30 MB/s (200-szoros) írási sebessége bőven meghaladja az USB-alapú tárolóeszközök adatátviteli sebességét, mivel az USB-s eszközök sebességét a csatlakozók adatátviteli képessége korlátozza. A PCI ExpressCard csatlakozó ennél jóval nagyobb sebességet tesz lehetővé.

Ahhoz, hogy folyamatosan használható, automatikus adatmentésre alkalmas megoldásod legyen, nem kell magaddal vinni további eszközöket, hiszen belefér a noteszgép ExpressCard nyílásába. A notebook tárolókapacitása mindenféle átalakítási malőr nélkül növelhető és a géped még csak nagyobb, súlyosabb sem lesz tőle.

A Verbatim ExpressCard SSD-vel használható a Windows ReadyBoost technológiája, azaz a Microsoft Windows Vista operációs rendszer alatt az SSD tárhely egy részének felhasználásával felgyorsíthatjuk mobilgépünk sebességét.

A gépedben lévő értékes adatokat és fájlokat napi rendszerességgel automatizálva mentheted az SSd-hez kapott Nero BackItUp 4 Essential programmal.

A Verbatim ExpressCard SSD-k használhatók 34 és 54 mm-es nyílással ellátott laptopokkal is. Használatukhoz csak be kell illesztened őket, nincs szükség hardvertelepítésre.

SSD ExpressCard 32GB-PCDiszkont Online