2009. október 18., vasárnap

Őrzünk és Védünk: APC

 

Az APC szünetmentes tápegységei a legnagyobb biztonságot nyújtják. Veled is fordult már elő, hogy a villám belecsapott a számítógépedbe? Vagy a TV-dbe? Az APC rendszerével ez többé nem okoz gondot, és viharban is nyugodtan használhatod elektronikai berendezéseidet. A hirtelen bekövetkező kisebb-nagyobb áramszünet sem lesz gond ezután, hiszen az APC Back-UPS CS modellje biztosítja a megbízható áramellátást.

A beépített akkumulátor ellátja árammal az elektromos eszközeinket áramszünet esetén, így van időnk befejezni a műveletet, amit elkezdtünk, és nem vesznek el az információk – ha például számítógéppel dolgoztunk; áramszünet esetén a rendszer magától leállítja a számítógépet, és ha érzékeli a tápfeszültség visszatérését, akkor újraindítja a gépet. A feszültség kimaradáson kívül a feszültség lökésektől (pl: villámlás) és az áramtüskéktől is védi a gépet.

Az APC Smart-UPS SC modellt kis-és közepes vállalatok rendszereihez ajánljuk, telefonközpontok, és egyéb irodai eszközök védelmére tökéletes.

APC Smart-UPS SC 420VA-PCDiszkont Online