2009. október 9., péntek

"G"arantált pörgés

 

Lenovo 3000 G550

 

Gyorsan és hatékonyan akarod intézni a hétköznapok feladatait és mellette szabadidődben a kikapcsolódáshoz is szeretnéd használni notebookodat?! Asztali gép helyett mobil megoldást keresel?! Akkor a Lenovo "G"arantáltan neked készült. Mutatós áron tudunk akár 3D-s játékra is alkalmas laptopot ajánlani a Lenovo G550-esekből.

 

 

A kétmagos Intel Dual Core processzor megalapozza a megnyerő teljesítményt a Lenovo G550-esekben. Két kérdés közül kell választanunk a sebességet illetően: nagy teljesítmény vagy a még nagyobb teljesítmény? Furcsán hangzik ugye, főleg ha azt mondom, hogy döntésünkben még az ár sem befolyásol minket.

Mindkét G550-es modellekben megvan minden, ami egy noteszgépben kellhet: bluetooth, webkamera, Express Card bővítőhely, faxmodem és kártyaolvasó. A 16:9 képarányú, 15,6 collos HD kijelző 1366 x 766 pixeles felbontásban érzi jól magát. Ha lehetőségünk van egy külső TV-hez vagy monitorhoz kötni a notebookot, akkor jön jól a tökéletes képminőséget átvivő HDMI csatlakozó.

Lenovo 3000 G550L

Furcsa leírni, de a kisebbik modell is DDR3-as 1066 Mhz-es memóriákkal szerelt, összesen 2 GB van benne. Ez pont ideális a napi üzleti ügyek intézéséhez, dokumentumok szerkesztéséhez, internetezéshez vagy multimédiás prezentációk készítéséhez. A kétmagos T3000-es Pentium processzor 1,8 Ghz-en futva támogatja a többfeladatos munkavégzést. Ha egy kis lazításra vágysz, akkor a filmek és a játékok is nagyszerűen elfutnak az X4500M grafikus vezérlőn.
A sok-sok anyag pedig kényelmesen elfér a 250 GB-os merevlemezen, ami meg már nem, azt kiírhatjuk a dual layeres dvd-íróval lemezre.

Lenovo 3000 G550G

Még ennél is többre vágysz? Akkor őt kell válaszd, hiszen több memóriát és nagyobb merevlemezt kapott. A 32 bites operációs rendszer teljes mértékben kinyújtózhat, a 4 GB memória ad elég helyet a számára. A multimédiás fájlok és játékok pedig a kisebb modellhez képest 70 Gb-bal több, összesen 320 GB háttértárra kerülhetnek. A processzor is mintegy tíz százalékkal gyorsabb, 2 GHz-es.

Ami még bennük van

A kellemes árban a Windows Vista Home Premium változata is benne van, ami tovább növeli az amúgy is kiváló ár/érték arányt. De van még valami.

A 3D játékok manapság már valódi három dimenzióban is nyomhatók. Egy 3D-s szemüveggel és egy 120 Hz-es monitorral már minden körülöttünk történik. Ami eddig csak egy asztali géppel volt elképzelhető, azt a Lenovo G550 is tudja.

Ehhez kell majd a gyors processzor, a sok ram és a nagy winchester. Persze mindez jól jön akkor is, ha gyorsabban szeretnéd megírni egy DVD-t vagy nagy dokumentumokkal dolgozol vagy csak unod már a várakozást az alkalmazásokra.

 

Az egy gombnyomásra működő OneKey Rescue System védelem elmenti a legfontosabb adatokat és az operációs rendszer beállításait. Vírustámadás vagy rendszerösszeomlás esetén így könnyedén visszaállíthatod azokat.

 

A személyes azonosításhoz nem kellenek már kulcsszavak és jelszók sem. A webkamerába tekintve a számítógép felismeri a gazdáját, ami nem csak biztonságos, hanem szórakoztató is. Ki használta a képemet? Kérdésre hamar megkapod a válasz segítségével, hiszen ha valaki megpróbál belépni a rendszerbe, amíg távol voltál, akkor a róla készült fotót megnézheted.

Mindkét változat 6-cellás, 60 W-os Li-Ion akkumulátorral rendelkezik. A Lenovo 2 év garanciát nyújt a laptopjaira.

Lenovo 3000 G550L-PCDiszkont Online

Lenovo 3000 G550G-PCDiszkont Online