2009. október 6., kedd

Vigyél színt az életedbe

 

"Napcsókolta sárga", "Eukaliptusz zöld", "Forró rózsaszín", "Karibi kék", "Lávaszín narancs"..
Ne tessék megijedni nem ruhakollekció bemutatása következik ezen jelzőkkel.
Hát akkor mi ez a sok szín? A Verbatim ezzel az öt új színnel bővítette hordozható merevlemez palettáját. A stílusos megjelenés mellett, 320 GB vagy 500 GB adat tárolása sem jelent problémát neki. Ezzel a merevlemezzel nem kell szégyenkezned sehol.

 

 

A számítástechnikában is egyre jobban megtalálhatod a saját "színvilágodnak" megfelelőt. Vége az ezüst és a fekete korszaknak. Végre még egy kis szín, amivel kiszínezheted a szürke hétköznapokat.

 

Új, színes laptop mellé választhatod a színben hozzáillőt, vagy ha már így is elég szint vittél az életedbe, akkor válaszd a feketét. Paramétereiben is tökéletes passzol a notebookokhoz: 320 GB és 500 GB tárterület közül választhatunk.

A mindössze 170 grammot nyomó ultravékony 2.5" merevlemezek tenyérnyi helyet foglalnak el. Legyen szó zakózsebről vagy retikülről.

Külön áramforrásra nincs szükségük a percenként 5400-as fordulaton pörgő háttértárolóknak, a 480 Mbit/s sebességű adatátvitelt nyújtó USB portról kapják a tápenergiát is. Így nem tudjuk otthon hagyni a külön tápegységet sem.

A kis külső winchesterekhez a Verbatim a Nero BackItUp 4 Essentials programját is mellékeli, hogy az adatok mentése profi módon megoldható és automatizálható lehessen. Napi rendszeres mentéssel máris biztonságban tudhatod illetve minimálisra csökkentheted a doksik, képek, zenék elvesztésének esélyét.

 

Verbatim 2.5" HDD - PC Diszkont Online