2009. november 13., péntek

Ez a mi ajándékunk Neked!

 

A Canon PIXMA MP490-et és a PIXMA 550-et be is csomagoltuk Neked és mindezt ugyan azért az árért. Nem kell mást csinálnod csak megvenned és a Fa alá tenned.


 

 

Elszakad, nem elég nagy a papír?! Gyere segíts, nem tudom egyedül. Ismerős mondatok, amikor ajándék csomagolásról van szó?! Miért vesződnél vele, ha ezt mi megtesszük helyetted? Ha Canon multifunkciós nyomtatót vásárolsz most díszcsomagolásban kapod. De jól figyelj, mert csak limitált szériában lesz elérhető november közepétől.


A Canon PIXMA MP490 a digitális fényképezőgép tulajdonosok kedvenc multifunkciós nyomtatója.

 


Digitális fényképezőgép tulajdonosok számára a PIXMA MP490 készülék a laborminőségű nyomtatást kiváló minőségű beolvasási és másolási funkciókkal ötvözi. Nagyszerű funkciók egész sora, beleértve a 4,5 cm-es színes TFT-kijelzőt, nyújt segítséget a megkapó fényképek készítésében.


A Canon szabadalmaztatott, 2 pikoliteres tintacseppeket alkalmazó FINE technológiája kiváló nyomtatási minőséget biztosít 4800x1200 dpi felbontás mellett. A fényképek lenyűgözően részletesek, ugyanakkor szemcsementesek. Míg a Canon FINE kazetták festékalapú tintákat használnak a tökéletes fotónyomtatáshoz, rendelkezésre áll egy fekete pigmenttinta kazetta is, amely biztosítja a szövegek határozott körvonalú és éles megjelenését. A PIXMA MP490 készülékben a minőség sebességgel párosul. A 10 x 15 cm-es, szegély nélküli fényképek nyomtatása alapbeállítások mellett mindössze 43 másodpercet vesz igénybe.


Nyomtathatsz fényképeket közvetlenül a digitális fényképezőgépről. Egyszerűen behelyezel egy általánosan elterjedt típusú memóriakártyát a kártyanyílásba, és már meg is nézheted a képeket a tiszta és világos képet adó, 4,5 cm-es, színes TFT-kijelzőn.


Az automatikus lapolvasási mód a mentés előtt automatikusan felismeri az éppen beolvasott anyag tulajdonságait - legyen az szöveges dokumentum vagy egy fénykép - és kiválasztja a legmegfelelőbb beállításokat. A beolvasást közvetlenül a memóriakártyára is elvégezheted.


A másik becsomagolt mindentudó készülékünk az otthoni professzionális fotónyomtató, a Canon MP550.

 


A továbbfejlesztett, de megfizethető otthoni multifunkciós fotónyomtató, a PIXMA MP550 ötvözi az egyszerű használatot a kiemelkedő minőségű dokumentum- és a fotólabor-minőségű nyomtatással: a nagy sebességű nyomtatás, lapolvasás és másolás alapfelszereltség.


A kategóriájában élen járó 1 pikoliteres tintacseppekkel dolgozó Canon FINE nyomtatófej kiváló 9600x2400 dpi nyomtatási felbontást tesz lehetővé. A fényképek lenyűgözően részletesek, ugyanakkor szemcsementesek, a színátmenetek finomak. A 10 x 15 cm-es szegély nélküli fénykép kinyomtatása alapbeállítások esetén körülbelül 39 másodpercet vesz igénybe. A vezeték nélküli nyomtatás is lehetséges a külön megvásárolható Bluetooth egységen keresztül.


A tintapatronok egyenként cserélhetők, ezáltal csökkenthető a hulladékmennyiség. Négy festékalapú tinta biztosítja a fotónyomatok kiváló minőségét; a fekete pigment tinta pedig határozott körvonalú szöveges dokumentumokat.


A készülék irányítása az intuitív Easy-Scroll vezérlőtárcsával gyerekjáték. A képeket nyomtatás előtt a világos, 5,0 cm-es, színes TFT-kijelzőn nézheted meg. A fotókat USB-hordozóról vagy memóriakártyáról olvashatod be. Egy kompatibilis fényképezőgépről közvetlenül is áttölthetők a képek a PictBridge használatával. A kétutas papíradagolásnak köszönhetően egyszerre tölthetsz be normál papírt és fotópapírt.


A hihetetlen pontosságú, 2400 dpi felbontású lapolvasó az MP Navigator EX szoftverrel a képjavítási lehetőségek széles skálája mellett OCR- és PDF- szerkesztő funkciókat is kínál. Az automatikus lapolvasási mód automatikusan felismeri az éppen beolvasott anyag tulajdonságait, és kiválasztja a megfelelő beállításokat.

Canon PIXMA MP490

Canon Pixma MP550