2011. január 24., hétfő

Kompakt full HD médialejátszó

P_500[1]Stílusos kis méretű kompakt média lejátszót álmodott az ASUS a korábban már megismert O!Play családhoz. A 7.1 csatornás Dolby TrueHD hang mellett full HD 1080p képet kapsz a legismertebb és legelterjedtebb média formátumokból. A külső meghajtókat fogadni képes USB csatlakozót kiegészítendő, a beépített kártyaolvasót használhatod a fotóid eléréséhez.

A kicsi media player nem jelenti azt, hogy bármilyen kompromisszumot kellene kötnöd a használhatóságban vagy felismert és megjeleníthető formátumok terén. A - szerintem - jól kinéző, mindösszesen 175 grammos ASUS O!Play Mini pont passzol a nappaliba a TV mellé. A halkan (gyakran hangosan) berregő számítógépről átköltözhetnek a HD filmek egy USB meghajtóra (pendrive-ra, merevlemezre vagy SSD-re) és már készen is vagy, hogy a fotelból kényelmesen nézhesd őket vagy elidőzz a fotóid böngészésével. A kompatibilitás miatt pedig ne aggódj, a Blue-Ray Disc ISO képtől kezdve MKV, RMVB, H.264, Dolby TrueHD, DTS-HD MA, OGG, FLAC - és így tovább, szinte valamennyi formátumot olvasni képes.

P_500[1]

Remélem az igényesség nem merül ki a nagyfelbontású képnél és egy komoly hangrendszert is hadba állítottál a teljes élvezetért, ugyanis az ASUS O!Play Mini a Blue-Ray lemez 7.1-es hangzását is képes kinyerni a médiából és egy ehhez passzoló hifi rendszer számára átadni.

04[1]

 

Az is a kényelmedet szolgálja, hogy a fényképek átmásolását is megúszod a fényképezőgépben használt memória kártyáról, közvetlenül a Mini kártyaolvasójába téve elérheted azokat. A kártyaolvasó SD, MMC, MS és xD kártyákat ismer, más talán nem is kell. Sokféle képformátum közül a JPEG, BMP, PNG, GIF és TIFF a legfontosabb.

05[1]

A media playerek számomra legfontosabb szolgáltatása az, hogyan érhető el a néha sok ezer fájl és hogyan találom meg azt, amire épp szükségem van. Az ASUS a Smart Database Manager nevű szolgáltatásával indexeli és szortírozza a média típusok szerint a meghajtón található adatokat, így felgyorsítva a keresést és az elérést.

ENTAVDHOMASUSOPLAYMINI_2[1]

A doboz tartalma: hálózati adapter, távirányító, A/V kábel, CD és leírás.

Csatlakozók: USB 2.0, S/PDIF, HDMI, Composite Audio, 4-in-1 memória kártya olvasó

Méret: 151.85 x 106.7 x 29.03 mm

 

Kapcsolódó termék:

Asus O!Play Mini HD Média lejátszó 1080p