2011. január 28., péntek

A leggyorsabb Kingston SDHC kártyák

DDMSDH16GSDHA116GB_1[1]Egyre szebb és élethűbb képeket szeretnénk, nagyobb felbontású fotókat és részletgazdagabb videó felvételeket. A profi gépek tudják is ezt, aki ilyenekkel dolgozik nem is tűri a kompromisszumokat a minőségben, a legjobbat akarja. Számukra készítette el a Kingston az SDHC Ultimate XX memória kártyákat, melyeket használhatsz a munkához, üzleti célra és az igényes hobbihoz.

 

Az új Kingston SDHC Ultimate XX memóra kártyák az új UHSI-I adatbusz alkalmazásával a professzionális videózáshoz és fotózáshoz használhatod azokkal a legmodernebb készülékekkel,a melyek tudják már ezt az új technológiát. A hatalmas tárhely és az ultra gyors adatátviteli képesség kombinációja teszi ezeket a kártyákat alkalmassá arra, hogy a legmagasabb kép vagy videó felbontást használhasd.

DDMSDH32GSDHA132GB_1[1]

Az Ultimate XX 8GB, 16GB és 32 GB kapacitásban készül, így akár 252 percnyi HD videó is ráférhet. Az UHS-I teljesítménye révén olvasáskor elérhető a 60 MB/s, íráskor pedig a 35 MB/s sebesség (233x). A memória kártya kompatibilis valamennyi SDHC és SDXC eszközzel, az SD Card Association 3.01 specifikációjának megfelelően (standard SD eszközzel és kártyaolvasóval nem használható).

kingston-ultimatexx

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, függnek a használt eszköztől, a képek és videók tömörítésétől és a beállított felbontástól.

 

Kapcsolódó termékek:

Kingston 8GB Ultimate XX Secure Digital (SDHC Class 4) memória kártya

Kingston 16GB Ultimate XX Secure Digital (SDHC Class 4) memória kártya

Kingston 32GB Ultimate XX Secure Digital (SDHC Class 4) memória kártya