2011. január 17., hétfő

Vagány, fiatalos és játékos

DT_MiniFunG2_Group2[1]A pendrive-ok folyamatosan változtatják alakjukat, olyanok, mint a kaméleon. A Kingston DataTraveler megújuló típuscsaládja Lego-nak álcázza magát, kedvedre gyűjtheted a vidám színeket. Majd, ha összegyűlt már pár darab, akkor nekiállhatsz egymáshoz kapcsolgatni őket, különböző formákat találhatsz ki. A vicces alakzatokhoz elkérheted a kollégáid és családtagjaid pendrive-jait is és rendezhetsz egy szórakoztató versenyt is.

 

A munkaidő elütésének számos módja közül azok a legszórakoztatóbbak, amelyek nem szerepelnek a munkaköri leírásunkban. Szerintem a Kingston DataTraveler Mini Fun Generation 2 USB pendrive-ok egymáshoz kapcsolgatása kevesünknek szerepel eme fontos iratban, tehát jó dolog. A Kingstonnál már megszokhattuk, hogy az egyes kapacitások eltérő színekben pompáznak, pont így van ez a Mini Fun G2 esetében is:

2 GB - világos-sötétzöld

 

4 GB - világos-sötétkék

lowres_DT_MiniFun_G2_Angle_Open_4GB[1]

 

8 GB - fekete-vörös

DT_MiniFun_G2_Angle_Open_8GB[1]

 

Ami az újdonság, hogy mindegyik Mini Fun G2 passzol egy másikhoz, egymáshoz csatolhatóak. Akár minden nap kiélheted kreativitásodat és egy új formát építhetsz az íróasztalodon. Szinte el is feledkezhetsz arról, hogy a DataTraveler tökéletes tárolóeszköz arra, hogy a magaddal vihesd dokumentumaidat, fotóidat, zenéidet és más digitális anyagodat. A Mini Fun G2 pedig olyan kicsi, hogy szinte bárhol elfér.

DT_MiniFunG2_Group[1]

Az élénk színek a fiatalok és a fiatalos lelkű felnőttek számára egyaránt kedvelhető meghajtóvá teszi a Mini Fun G2-t, akár otthoni, irodai vagy iskolai környezetbe viszed magaddal. A kis tárolók érdes gumi borításúak, biztosan megfoghatóak. A három tároló kapacitás pedig a legnépszerűbb felhasználási igényekhez felel meg.

DT_MiniFunG2_Group2[1]

Kapcsolódó termékek:

Kingston 2GB USB 2.0 DataTraveler Mini Fun Gen 2 Memory Pen

Kingston 4GB USB 2.0 DataTraveler Mini Fun Gen 2 Memory Pen

Kingston 8GB USB 2.0 DataTraveler Mini Fun Gen 2 Memory Pen