2011. február 10., csütörtök

Multimédiás tartalom számítógép nélkül

feature5[1]

A Samsung 24 colos HDTV monitorhoz USB porton keresztül közvetlenül csatlakoztathatók multimédiás eszközök, így a munka után a szórakozásé lehet a terep. Az MP3 lejátszóról a zenét, a fényképezőgépről a képeket, egy pendrive-ról a filmeket a számítógép kikapcsolása után közvetlenül lejátszhatod a plug-and-play kényelmét nyújtó ConnectShare révén.

 

Tehát döntsd el, hogyan szeretnél mozizni, miután befejezted a munkát a számítógépen. Végigheveredhetsz a kanapén vagy beülhetsz a kedvenc fotelodba és a számítógép halk duruzsolása mellőzésével(!) adhatod át magad az élvezeteknek. A Samsung Magic Angle szélesre tárja a látószöget, 5 lépésből álló látószög-kezelés olyan érzetet kelt, mintha pontosan szemben ülnél a képernyővel.

feature6[1]

 

Ettől kezdve a Samsung  FX2490HD  monitort pont úgy használhatod, mint egy televíziót. A beépített digitális tuner a kedvenc TV műsorokat hozza az íróasztalra, de semmi nem gátol meg abban, hogy a hálóba vagy a konyhába telepítsd második televízió gyanánt. Az opcionálisan megvásárolható távirányítóval teljes kényelemben kezelheted a filmekre szabott monitort. A full HD 1080p felbontást nyújtó korszerű LED technológia kiváló képminőséget nyújt a filmek és fotók megjelenítése során. Az élményt a hangzás teszi teljessé: ha a beépített két 5 W-os hangszórónál többre vágysz, akkor helyezd el a hangszóróidat a szobában és csatlakoztasd őket a monitorhoz: 7.1-es  Dolby Digital Plus, 5.1-es DTS vagy SRS hangot varázsolhatsz rájuk.

feature3[1]

 

 

Eddig arról beszéltünk, hogy a munka után jöhet a szórakozás. Ennek tényleg így kell lennie? Nem! A munka közben is lehet kicsit lazítani. A Samsung HDTV kép a képben funkciója az unalmas táblázatok, szövegek mellett teszi lehetővé a TV nézést, például egy sportesemény vagy a hírek nem zavarnak, még ha keményen dolgozom, akkor sem. Hurrá, már nem befogott fülekkel telik a napom, ha nem szeretném az esti ismétlésig megtudni az eredményt: megnézhetem élőben!

 

 MON.24LCTSAMFX2490HD_1[1]

 

A Samsung nem csak arra gondolt, ami a LED panelen látható vagy a hangszórókon hallható, hanem arra is ami a panel körül van. Csodaszép monitort készítettek, igazi ékköve lehet az íróasztalnak. A jobbra-balra forgatás lehetőségén kívül még dönthető is az áttetsző, egyedi stílusú üveglábakon:

gallery_330x330_2[1]

A Samsung folyamatosan hozza ki új monitorjait, melyekben a digitális TV tuner mellett USB-ről is játszhatsz le audiót és videót.

 

Kapcsolódó termékek:

Samsung 24" FX2490HD Wide LCD LED monitor-tv (barna lakk)