2011. január 31., hétfő

Ágyból netezhetsz vagy videózhatsz

KEYHUNRFWWRCT0609_1[1]Media playerek ide vagy oda, a PC, mint media center még mindig a legnépszerűbb megoldás. Vannak akik szándékosan készítenek PC alapú lejátszót, van aki csak a számítógépet használja mindenfélére, netezéshez, játékhoz és otthoni mozizáshoz. A filmek, esetleg fotók megnézésénél vagy csak zenehallgatásnál eddig a legjobban hiányzó dolog a távirányító volt. Kiválthattad ugyan egy multimédiás billentyűzettel, de kompromisszumok mindig voltak. Eddig.

 

Ha multimédiás billentyűzetet is használsz a PC vezérléséhez amikor kényelmesen a fotelból vagy ágyból mozizol egyet, akkor mindig voltak nehézségek. Először is Windows alapú rendszerről van szó, tehát kell egy egér is. Máris két dolog volt a kezedben és még sem volt tökéletes, mert egy profi távirányító valamennyi funkciója azért nem állt a rendelkezésedre.

KEYHUNRFWWRCT0609_2[1]

A Chicony WUR-0609 vezeték nélküli billentyűje egy megoldást nyújt, az egeret az íróasztalon hagyhatod, mert a laptopoknál már megszokott tapipad bőven elegendő a filmnézés mellett a navigációhoz. A vezeték nélküli megoldással pedig akár tíz méterre is eltávolodhatsz a számítógéptől, már majdnem tökéletes, de a távirányító funkciói még mindig hiányoznak.

KEYHUNRFWWRCT0609_3[1]

Tehát kell egy távirányító. Mennyit kell költened egy teljes értékű multimédiás távirányítóért, amit a HTPC-hez és a laptophoz is használhatsz? Ha szétnéztél már az ár összehasonlítókon, akkor tudod, legalább még egy billentyű árát. Hacsak nem a Chicony WRCT-0609 szettjét nem választod. Ugyanis a szettben a érintő felületes, vezeték nélküli billentyűzete mellett van egy Windows Media Center kompatibilis távirányító is.

KEYHUNRFWWRCT0609[1]

A billentyűzet, akárcsak a WUR-0609, cseppmentes, nyugodtan vacsorázhatsz mellette és a távirányítón kívül 8 multimédia gombot is tartalmaz.

Az új billentyűzet szett mellett két új egér típus érkezett. A Notebookokhoz tervezett Chicony MS-8710U 100 0dpi-s optikai egér és a Chicony MS-5805W vezeték nélküli egér, ami 8 méteres hatótávolságú és 1600 dpi-s felbontással, két konfigurálható internet gombbal játékokhoz is használható.

 

Kapcsolódó termékek:

Chicony WRCT-0609 HU Wireless billentyűzet, touchpad, vízálló, Távvezérlő, USB, fekete

Chicony WUR-0609 HU Wireless billentyűzet, touchpad, vízálló, USB, fekete

Chicony MS-8710U optikai egér, USB, Notebookhoz

Chicony MS-5805W optikai, wireless egér, USB