2011. március 3., csütörtök

LG monitor: egy igazán jó barát

MON.22LEDLGE2290VSN_2[3]A digitális világban is kellenek jó barátok, erre ott vannak a közösségi oldalak. Azonban nem árt jóban lenni az eszközeinkkel sem, mert nekik is van lelkük. Az LG új LED monitorai szerethetőek, szórakoztatóak és gondoskodóak. Ha egy LG áll az íróasztalon, akkor már messziről is látszik, hogy igényes a gazdája és szereti a szép dolgokat.

 

Az LG LED megjelenítőkhöz kapott Mega Kontrasztarány élethű, dinamikus képekkel kápráztat el, amely mellett akár 2 ms-os válaszidővel is büszkélkedhetsz. Az Automatikus Fényerő-szabályzás a szemedet óvja a túlterheléstől. A könnyebb munkavégzést teszi számodra lehetővé az Osztott Képernyő. Az LG jellegzetessége, a kivételesen karcsú forma pedig szellősebbé teszi az íróasztalod összképét, a valós helymegtakarításon felül a hangulatodat is javítja.

MON.22LEDLGE2250VPN_1[1]

Rengeteg új modell érkezett, nehéz előre venni bármelyiket is. Az LG E2250V-PN különlegessége a kétféle képpen használható talp: a laptop monitorjának magasságához igazítva kiterjeszti a munkafelületet, egyszerre két monitoron dolgozhatsz tovább. Ha önállóan alkalmazod őt, akkor az előbb említett Osztott Képernyő funkcióval egyszerre több feladaton is munkálkodhatsz.

MON.22LEDLGE2290VSN_3[1]

A titániumból készült, ezüstös talpon álló E2290V-SN azonnal a kedvencem lett. Ez a panel megtöri a mítoszt, hogy nem lehet 1 cm-nél vékonyabb képernyőt gyártani. A szupervékony kivitel 7,2 mm-es monitort jelent, oldalról nézve szinte nem is látszik már. Ha szembe ülsz vele, akkor is lenyűgöz: 1 millió az egyhez dinamikus kontraszaránnyal és 2 ms-os válaszidővel. A hagyományos képernyőknél 35 százalékkal kevesebbet fogyasztó 21,5 colos monitor mindösszesen 2,8 kg. Az összes kábel az eddigiektől eltérően nem a monitor hátlapjába, hanem a talpba csatlakozik, ezzel persze jobban rendben tarthatóak is lesznek a zsinórok.

MON.20LCTLGM2080DPZ_3[3]

A két funkció, a monitor és a TV jól megfér egymás mellett az M sorozat új modelljeiben (M2080D-PZ, M2280D-PZ és M2380D-PZ). A újdonság, erről korábban már jelentést készítettünk, hogy a digitális HD adás vételére is alkalmas kijelzők a Quick View HD Play funkcióval bővültek, azaz egy USB porttal a hátoldalukon. Az USB-re csatlakoztatott eszközről ezután MP3, de akár DivX vagy akár mkv médiákat is lejátszhatsz, számítógép nélkül. A TV alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére. Az LG Surround X rendszer élő 3D-s hangzással tölti meg a filmeket.

lg-Monitors-W2353D-Thumb[1]

Mindenki készen áll a 3D-re? Akkor rajta! Az LG W2363D monitor tökéletesen, veszteség nélkül jelenít meg bármilyen Full HD 3D-s tartalmakat, mint például játékok (már több mint 500 cím játszható térhatással), animációk és filmek. A 120 Hz-es 3 ms-os válaszidejű megjelenítési mód teljesen kompatibilis az NVidia Vision folyadékkristályos szemüvegrendszereivel. Az élményt tovább fokozza az SRS TruSurround HD amely a sztereó hatás szabályozásával természetes módon szólaltatja meg a zenét és impozáns basszussal járul hozzá a játékokhoz és filmekhez.

 

A 3D-s tartalom tökéletes megjelenítéséhez 120 Hz-es monitorra (LG W2363D), aktív 3D szemüvegre (NVIDIA 3D VISION), kompatibilis videókártyára és Microsoft Windows 7 operációs rendszerre van szükség.

 

Kapcsolódó termékek:

LG E2250V-PN 22" Wide LED monitor DVI, HDMI (fényes fekete)

LG E2290V-SN 21.5" Wide LED monitor DVI, HDMI, UltraSlim (fényes fekete/ezüst)

LG M2080D-PZ 20" Wide Full LED monitor-TV (fényes fekete)

LG M2280D-PZ 21.5" Wide Full LED monitor-TV (fényes fekete)

LG M2380D-PZ 23" Full LED Wide monitor-TV (fényes fekete)

LG W2363D-PF 23" Wide LCD monitor DVI, HDMI 3D Gaming (fényes fekete