2011. június 14., kedd

Angry Bird invázió szeptemberben

6334-pg542-red-bird-speaker-iphone-4-horiz-wht-bg-med[1]A GEAR4 és a Rovio exkluzív egyezségének meg is van már a gyümölcse, az Angry Birds-ből ismert piros Red Bird, a vigyori malacka, Helmet Pig és a fekete, robbanós Black Bird inváziót indít az íróasztalunk ellen. Nincs kegyelem!

A GEAR4 Anglia vezető almás audió kütyüinek gyártója és a világhírű Angry Birds játék kreátora, a Rovio közös gyermeke a játékból jól ismert három karakter képét magára öltő asztali hangszóró család. Az exkluzív termékek bármilyen 3,5 mm-es jack dugóval csatlakoztatható lejátszóhoz, PC-hez, MP3-hoz, stb. kapcsolhatóak lesznek. A várható megjelenés augusztusban vagy szeptemberben.

6335-pg542-red-bird-speaker-iphone-4-horiz-wht-bg-pd[1]

Az Angry Birds játékot naponta 200 millió percen keresztül játsszuk, az Apple Store-ból több mint 100 millió alkalommal töltötték le. Ez adta az ötletet az Apple iPod, iPhone és iPad termékekhez audió kiegészítőket gyártó és forgalmazó GEAR4-nek, hogy elkészítse, az Apple tokok után, az Angry Bird hangszóró kollekciót, Red Bird, Helmet Pig és Black Bird személyében.

6340-pg543-angry-birds-green-pig-wht-bg-pd[1]

A hangszórók bolti ára 89,99 és 129,99 amerika dollár között lesz a gear4.com webáruházban. Az Angry Bird hangszórók a 3,5 mm-es jack aljzaton kívül egy dokkoló állomást is tartalmaznak az iPod, iPhone vagy iPad számára. A fekete madár még tölteni is képes az iPad-odat.

6386-pg552g-black-bird-speaker-ipad-docked-wht-bg-pd[1]

A fanatikusok számára kihagyhatatlan lesz, hogy a disznókirály ellen ilyen hangszóró készlettel és egy Angry Bird tokban lapuló Almával nyomuljanak.

Vannak szerencsések akik már személyesen is részese lehettek egy az Angry Bird csatának: