2011. augusztus 22., hétfő

Legyen a PCDiszkont az Ország Boltja 2011-ben

orszagboltja-popularity-awardAz Árukereső meghirdette az Ország Boltja 2011 versenyt. Az internetes kereskedelemmel foglalkozó, az arukereso.hu-n megjelenő boltok versenghetnek a megtisztelő címért, több kategóriában is. A nevezés ingyenes, a díjakat a legtöbb szavazatot összegyűjtő weboldalak kaphatják meg és egy éven keresztül viselhetik a kitüntetést.

Az Árukereső.hu idén először szervezi meg az Ország Boltja versenyt, népszerűségi, illetve minőségi díjakért. A verseny célja, hogy megtalálják az online közösség legnépszerűbb boltját, valamint kiemeljék a minőségi boltokat, és bemutassák miért fontos a minőség és a vevői elégedettség.

A népszerűségi díjért induló webshopokra 2011.08.16-tól a kihelyezett szavazógombok segítségével a látogatók, illetve a vásárlók is szavazhatnak 2011.10.07-ig. A győztes nevét október közepén a budapesti zártkörű díjátadó gálán jelentik be. A szolgáltatás az arukereso.hu partnerei számára teljesen ingyenes.

 

 

A PCDiszkont Online a népszerűségi díjért indult a számítástechnika kategóriában.

Kérjük szavazzatok ránk!


A számítástechnika kategóriában nagyon nagy forgalmú boltok is vannak, ezért nem ringatjuk magunkat abban a hitben, hogy az élen végzünk majd. Általában a népszerűségi díjakat előre borítékolható, hogy kik nyerik el. De fontos a részvétel és az, hogy a hozzánk hasonló méretű webshopok között hogyan szerepelünk.


Ezért kérjük, hogy kattintsatok a szavazok gombra!

Köszönjük!