2011. október 21., péntek

Kingston HyperX nem csak egy termék

Kingston_HyperXImádjuk a száguldást, nézzük a Forma 1-et és egyéb motorsportokat, de nem bírjuk azt sem, ha a számítógépünk nem pörög úgy, mint egy versenyautó. Idegesítő, ha várni kell az alkalmazások betöltésére vagy a jó videókártya ellenére szaggat a game. A Kingston HyperX nem csak egyetlen termék, hanem egy teljes termékcsalád, amelyekkel szépen felturbózhatod a gépedet, laptopodat.

Lehet, hogy a motorsport nem mindenkinek jön be, de a lassú számítógép bárkit fel tud paprikázni. Ne hidd azt, hogy egy öregecske laptop vagy egy gamer PC nem tuningolható tovább, még nagyobb kiadással sem kell hogy  járjon ez.

RAMDD31G3KHX1333C9D3B1K24[1]

A HyperX blue memória a belépő szint, könnyű betenni bármilyen hardverbe, nem jár jelentős többletköltséggel a hagyományos memóriáknál, de szépen felpörgeti a kis költségvetésű gépeket vagy a középkategóriás gamer PC-ket. A hagyományos ramoknál jobb sebesség és az ezért fizetendő ár kiváló arányban van.

Kingston_HyperX_Genesis

A középkategóriában a HyperX Genesis memória modulok vannak, a kicsit magasabb kiadásért jobb hőgazdálkodást, magasabb frekvenciákat és alacsonyabbra állítható késleltetési időket időket kapsz. A sebesség feljebb kapcsolható, nem hagyhatod ki őket egy játékra használt gépből sem, a tuning velük lesz teljes.

A HyperX ramok hihetetlen sebesség többletet adhatnak egy átlagos számítógépnek is, én a korábbi, öregecske 800 MHz-es memóriákat cseréltem le 1066 MHz-es HyperX-re, a memória teljesítménye négyszeresre növekedett.

RAMDD2G80KHX6400D2T1K22G[1]

A felső kategóriás HyperX T1 a legmagasabb frekvenciatartományokban keletkező extrém hő elvezetésére tervezett speciális hűtőbordákkal vannak beborítva. A profik szívesen feszegetik a felső határokat a frekvencia, feszültség és késleltetés terén, ekkor azonban a ramok nagyon melegedni tudnak már. Az egyedi, hosszított alumínium hűtőlamellák segítenek a házban keringő levegővel lehűteni a ram modulokat.

Kingston_HyperX_H2O

Igazi specialistáknak a vízhűtés lehet a valódi kihívás. A folyadékhűtés a levegőnél sokkal hatékonyabb, de sok tervezést és gondoskodást igényelhet. Aki szívesen kísérletezik ilyennel, a HyperX H2O komplett megoldásait választhatja.

RAMDD31G3KHX1333C9D3UK24G[1]

Az alacsony feszültségen üzemelő, csökkentett energiafelhasználású és redukált hőkibocsátású megoldás a HyperX LoVo zöld ramok. Azokba a gépekbe szereljük őket, ahol az alacsony fogyasztás és a csendes üzemelés a feladat.

Kingston_HyperX_PnP

Még egy termékcsaládról essen szó: a HyperX PnP azoknak a felhasználóknak a kezébe valók, akik szeretnének többet kihozni a memóriáikból, de nincs elég tapasztalatuk a megaherzek, voltok és nanoszekundumok terén. A PnP memória felismeri a lehetőségeket és automatikusan a legmagasabb frekvenciára áll be, minden szükséges beállítást a felhasználó helyett saját maga végez el.

Minden HyperX memória élettartam garanciával biztosítja a gondtalan üzemeltetést, megvenni csak egyszer kell. A Kingston HyperX modulok nagyon tág körben kompatibilisek a forgalomban levő hardverekkel, nyugodtan megvehetjük őket, menni fognak. A konkurens ramokhoz képest az egyik legalacsonyabb a meghibásodási arányuk.

 

Kapcsolódó termékek:

Kingston HyperX memóriák