2015. június 2., kedd

Élvezd az LTE sebességét

A Goclever Insignia 530 LTE a 4G LTE hálózaton olyan gyors, mint a villám. A hálózati kapcsolat stabilitása és a folyamatos nagy sebesség a beépített négy antennának köszönhető. Az adatok gyorsan mozognak, a mobilozás sokkal jobb élménnyel jár. Az LTE internet nagyobb komfortérzetet nyújt, a 3G hálózathoz képest párszor gyorsabb lesz az adatátvitel. De ez közel sem minden.


A Goclever új 5,3 hüvelykes mobilja a korábbi modellekhez képest elég sok újdonságot vonultat fel. Az 4G LTE már bemutatkozott a márkánál a Quantum 450 LTE-ben, ezentúl már nem is adnánk alább.
Az 530-as hatalmas IPS kijelzője Dragon Glass technológiával készült. Ez egyúttal csökkenti a display vastagságát, mert a megjelenítő, az érintő felület és az üveglap egy elembe került. Másrészről a látvány sokkal jobb lett, nincs mélysége a kijelzőnek, olyan a kép, mintha a készülékre festették volna, továbbá por sem kerülhet az üveglap és az LCD panel közé.
A felbontás HD minőségű (1280x720 pixel) kép megjelenítésére ad módot, hatalmas betekintési szög mellett és igazán élethű színekkel. A DragonTrail bevonattal ellátott képernyő sokkal jobban ellenáll majd a telefont ért különféle hatásoknak, a károsodásnak, ami az előttünk levő nyár és az azzal járó megpróbáltatások mellett nagyon jó.
A különféle kézmozdulatok, amelyekkel a telefont vezérelni tudjuk a mindennapok során nagyon hasznosakká válhatnak. Az üres képernyőről indulva elérhetjük a beállított funkciókat. Például rajzoljunk egy V-t és indul a kamera, Egy C-t és már indíthatjuk a hívást vagy állítsunk be sajátot a Gmailhez, Skpe-hoz, chathez vagy a böngészőhöz. Nem kell a képernyőt bekapcsolni és feloldani a képzárat ahhoz, hogy a kézmozdulatokat használhasd.
Nem hagyjuk szó nélkül a készülékházat sem. A legfrissebb divat trendeket követve kerültek szolid fémes betétek és design elemek a készülékre. A fehér és az ezüst ízléses kombinációja, valamint a most divatos lekerekített élek attraktív hatást és tekintetet vonzó megjelenést eredményeznek.
A készülékházon belül MT6582 + MT6290 CPU-t találunk, 1.3GHz -es órajelen ARM Mali400-MP2 500MHz-es GPU, 2 GB memória és 16 GB flash tároló társaságában. A telefont Android KitKat és egy 2450mAh-s akkumulátor működteti. A GPS-hez ingyen Európa térképet kapunk.
Az Insignia 530 LTE hátoldalán egy 13 Mpixeles SONY EXMOR RS kamera figyel, amelynek a gyorsasága a fürgén mozgó objektumok fényképezésekor jön jól. Sokkal kevesebb elmosódott felvételünk lesz. Az F2.0-val kevesebb fény is elegendő a tiszta és éles képekhez. Érdekes lehetőség, hogy a kioldó funkciót az egyik fizikai gombhoz (pl. hangerőszabályzó) rendelhetjük, pont úgy, ahogyan a klasszikus fényképezőgépeknél van. Sokunknak talán így kényelmesebb fotózni, mint a kijelzőn koppintani.

Kapcsolódó termékünk:

GOCLEVER Insignia 530 LTE 16GB Dual SIM okostelefon fehér