2015. június 27., szombat

Kingston SDCA3 kártyák - hihetetlen sebesség HD-hez

A legfrissebb Ultra-High Speed Class 3 specifikációnak megfelelő Kingston microSDHC/SDXC kártyák a nyaralási szezonra válnak igazán aktuálissá. A lehengerlő sebességük és nagy kapacitásuk révén megfelelőek a kis méretű eszközökbe HD felbontású rögzítéshez ott, ahol a tartósság a legfőbb szempont még a zord körülmények között is.

Az UHS-I U3 (Ultra-High Speed, Class 3) memória kártyák sebessége lehetővé teszi mozi minőségű full HD 1080p, Ultra HD 2160p, 3D és 4K2K videók rögzítését, valamint ezek lejátszását. A Kingston SDCA3 memóriakártyái tökéletes választás a nagy teljesítményű, de kis méretű eszközöknek, mint például a mobiltelefonok és a hordozható camcorderek.
Az elérhető 90 MB/s olvasási és 80 MB/s írási sebességgel sokkal gyorsabb a fájlok szerkesztése és feltöltése. A fájlok másolásához ajánljuk a Kingston USB 3.0 memória kártya olvasóit, amelyek kompatibilisek az új kártyákkal, mint a MobileLite G4 és a Media Reader.
A folyamatos magas sebesség akadás mentes videózást és vég nélküli, nagy felbontású fotósorozatok készítését biztosítja. Az adapteres kittel a piacon található teljes, UHS-I U3 képes tablet, okostelefon és kamera választékhoz használható az új Kingston SDCA3 microSDHC/SDXC kártya.
A Kingston U3 kártyák vízállóak (IEC/EN 60529 IPX 7), ellenállnak ütésnek és vibrációnak (MIL-STD-883H, METHOD 2002.5 military standard), valamint a repterek szkennereinek (ISO 7816-1: 0,5 Gy of X-ray) és a hőmérséklet változásnak (-25 °C  és 85 °C között). Amikor használod nyugodt lehetsz, a Kingston memória kártyája durva és változó körülmények között is biztonságosan fog működni.

A Kingston microSDHC/SDXC UHS-I U3 memóriakártyákat ajánljuk:
- komoly hobby felhasználóknak, profiknak: videósoknak és fotósoknak
- tabletekhez, okostelefonokhoz és kis méretű camcorderekhez
- HD, Ultra HD, 3D és 4K fotókhoz és videókhoz