2015. június 28., vasárnap

Mobilitás mindenek felett

A 3G képesség még mobilabbá teszi a tabletet, ha lehet ezt mondani. Az internetet út közben is el tudjuk érni, így a funkciógazdag eszköz egész nap a segítségünkre lehet, elérjük a levelezésünket, meg tudunk nézni valamit a neten, ha kell és egy-két hívást is le tudunk bonyolítani. A Goclever Insignia tablet sorozat új 10 hüvelykes modellje is rendelkezik ilyen kiegészítővel, plusz most egy klassz tokkal is megdobunk hozzá.
A táblagépbe beépített 3G modem több kényelmet és lehetőséget nyújt, hiszen internet nélkül már élni sem nagyon tudunk. A Goclever Insignia 1010M hatalmas képernyője a kiváló megjelenítésével számos eszközt helyettesíteni tud, hiszen a filmektől az irodán kívüli munkáig minden feladat élvezhetően megoldható vele.
A 10,1 inch átmérőjű képernyőn a tíz ponton érzékelő felület révén pontosan és gyorsan lehet navigálni, a készülék minden érintésre gyorsan válaszol. A méretes IPS LCD kijelző felbontása 1280x800 pixel, az oldalaránya 16:10, a mozizáshoz ideális.
A friss KitKat és az alatta muzsikáló négymagos MT8382 (1,3 GHz) processzor együtt erőteljes és komoly teljesítményre képesek és 1 GB DDR3 memóriával gazdálkodhatnak. A teblet egyik lapján 2 Mpixeles, a másik oldalán egy 5 Mpixeles kamera figyel.
A Goclever Insignia 1010M táblagépet egy 8000 mAh akkumulátor üzemelteti, amely egyhuzamban 6 órányi üzemidőt biztosít átlagos internetezés mellett. A beépített GPS azonnal használatba vehető, ha letöltjük hozzá a Goclever Maps applikációt és az ingyenes Európa térképet.
Hasonlóan a többi Goclever mobil eszközhöz, az Insignia is rendelkezik OTA funkcióval, a firmware egy gombnyomással frissíthető lesz a későbbiekben. A Goclever tablet markáns megjelenését és karakterisztikáját a vékony keret és a stílusos fémes ház nyújtja.

Egy tablethez passzoló tok beszerzése néha igen nehéz feladat tud lenni, de ezt a problémát most levesszük a válladról. Az Insignia 1010M-re öntött tokot a készlet erejéig ajándékba adjuk a tablethez. Gyerünk dobd a kosárba gyorsan!