2015. június 15., hétfő

Powerbank kell a nyaraláshoz

Elkezdődik a szünidő és a nyaralási szezon. Egyre több időt fogunk a szabadban tölteni, távol minden áramforrástól. Felpakoljuk magunkat eszközökkel: táblagép, telefon, navigáció, stb., de ezeknek akkuideje az egyik kényes pont még manapság, hajlamosak ott lemerülni, ahol nincs éppen konnektor a közelben. Egy powerbank mindig legyen az utipoggyászodban!Nem egy fókusz termék, talán kicsit el is hanyagolt a powerbank. Pedig nagyon hasznos alkalmatosság, mint egy defibrillátor. Újra tud éleszteni egy elhaló eszközt akkor, amikor az életbe vágó. Talán az utazásbiztosításhoz tudnám hasonlítani a powerbank szerepét, ha nincs rá szükség, akkor feleslegesnek tartjuk, de minek kockáztatni, nem?
Az FSP Powerbank családja régóta a piacon van már, aktualitása a most kezdődő kirándulós, szabadban töltős időszak kezdete miatt van. A piacon megbízhatónak és kiváló paraméterekkel rendelkezőnek megismert Samsung akkumulátorokkal hajtott FSP Walk és Runner hordozható telepek akár több készülék újratöltéséhez elegendő elektronmennyiséget vihetnek magukkal az útra.
A Canyon Powerbank sorozata tárolási kapacitásban, méretben és színben is választékot tud nyújtani. Csak egy korlát van, csak jó áron lehet megszerezni. A termékválaszték élénk, nyárias színekben is rendelkezésre áll. A  CNE-CPB78-as végén egy kis LED lámpa is van, a CSPB26-os pedig egy igazi, stílusos alumínium borítású apróság.
Ha már nyár és napsütés, akkor használjuk is ki az ingyen energiát! A PowerNeed kínálatában napelemes töltővel ellátott powerbank akkumulátorokat találunk. Még függetlenebbek lehetünk a konnektortól, a felhasznált energia a napsugarakból újrapótolható. Leégés kizárva :)
Az internet a powerbank-ból sem hiányozhat már! Az Emtec U600 kártyaolvasójába helyezett memóriakártyáról vezetékes vagy vezeték nélküli hálózati kapcsolaton töltheted fel a képeket és fotókat, amelyeket készítettél. A WiFi-jéhez kapcsolódva a telefonodról vagy táblagépedről a memóriakártyára másolhatod át az fájlokat, mintha egy mini szerver (SMB, UPNP) lenne a zsebedben. Párhuzamosan 5 streamet tud kiszolgálni.
Ha fontos a kis helyigény és a könnyű hordozhatóság, akkor ajánljuk a Concorde termékeit. Ezek az apróságok akár zsebre vághatóak vagy egy kis táskában is észrevétlenül meglapulhatnak. A kábeles változathoz még külön USB vezetékekre sincs szükség, USB és microUSB csatlakozós eszköz is tölthető a beépített kábelekkel.
A Kingston MobileLite Flash Reader régi motoros már a piacon. A hordozható és izgalmas mobil szerverrel a tablet és okostelefon felhasználók akár 2 TB tárhellyel is tudják bővíteni a készülékük memóriáját. A saját Wi-Fi jelén keresztül megosztható a belsejébe helyezett memóriakártya vagy a hozzá kapcsolt pendrive tartalma számos további eszközzel. Powerbank-ként a teljesen feltöltött állapotában akár kétszer is képes egy átlagos mobiltelefont újratölteni.
A naptej mellett egy powerbank is kötelező a nyárhoz.

Kapcsolódó termékeink:

Powerbank
APC Power Pack