2015. június 25., csütörtök

Sport- és autós kamerák

Az Overmax új sport- és autós kamera modellekkel jelentkezett. Földön, vízen, levegőben és országúton készíthetsz velük videókat csupán szórakozásból vagy a közlekedési helyzetek dokumentálásához, hogy azután a közösségi hálónkban megoszthasd, mi történt veled.


A sport kamerák először csak a kiváltságosoknak adatot meg, csak ámulhattunk mások felvételein, amit a kikapcsolódásuk alatt készítettek. Ma már nem luxus ez sem, az idei nyaralást már fel is veheted az új Overmax kameráddal.
Az ActiveCam-2.2 a vízálló tokkal mindig veled lehet, mindegy hol és milyen sportot űzöl éppen. A full HD (1920x1080p) felvételek a széles, 140 fokos látószögű lencse révén mindent tartalmazni fognak, ami veled történt.
Full HD-ben 15 fps, HD-ben 30 fps képkocka sebességben rögzítheted a videókat a kamerában levő microSDHC memória kártyára. A felvett anyagok a 2 inches kijelzőn azonnal, számítógép nélkül vissza is nézhető. A kamerával 5 megapixel felbontásig készíthetőek fotók. Kis tárhelyű memória kártyán a folyamatos felvétellel a korábbi fájlok ugyan felülíródhatnak, de egy nagyméretű, 32GB-os flash tárolón emiatt már nem kell aggódni.

Az ActiveCam-3.2 az adrenalin és a sportok szerelmeseinek készült egyértelműen. Az 1,5 inch átmérőjű TFT kijelző ugyan kisebb, de a kamera is kevesebb helyet foglal majd. Az ütésálló és akár 30 méter vízmélységig ellenálló tok mellé egy lebegő kiegészítő jár, hogy a kamera önként ne süllyedhessen el, ha véletlenül pottyanna a vízbe.
Természetesen a Full HD felbontás rendelkezésedre áll most is, azonban jelentősen megnövelt képkocka sebességgel. HD-ben 60 fps-sel veheted fel a történéseket. A fotók felbontása 2MP / 5MP / 8MP / 12MP lehet. A kamera WiFi moduljával kapcsolódhatsz a számítógéphez, így élő webkameraként használhatod.
Az autóba két másik modellt ajánlunk. A CamRoad2.3 apró, 1,5 collos fedélzeti kamera éjszaka és rossz időjárási körülmények mellett is megfelelően tudja rögzíteni az úton történteket a 12 db IR LED segítségével. A kamera lencséjének látószöge 120 fok, 1.3 megapixeles szenzor Full HD videót vagy 12 megapixeles képet képes rögzíteni. A kamerában van G szenzor.
Az Overmax CamRoad5.1 dual fedélzeti autós kamera két irányban lát, mint a kaméleon. Az egyik szeme 120 fokos látószöggel előre tekinthet, a másik szeme 90 fokos látószöggel pedig hátrafelé. A kettős felvétel miatt a videó felbontása HD (720p) lehet és legfeljebb 3 megapixeles fotók készíthetőek.  Az IR LED-ek most is segítik a gyenge fényviszonyok melletti, megfelelő minőségű felvételek készítését.
A kamerákhoz gyors, class 10-es kártyákat használj!

Overmax sport- és autós kamerák:

Overmax ActiveCam-2.2 sportkamera fekete
Overmax ActiveCam-3.2 sportkamera fekete
Overmax CamRoad 2.3 autós kamera fekete
Overmax CamRoad 5.1 autós kamera fekete