2015. június 9., kedd

Repkednél egy saját drónnal?

Tapasztald meg milyen jó szórakozás repkedni a levegőben és fantasztikus videókat készíteni közben. Az X szárnyú, négy propelleres Overmax drone 3.1 felejthetetlen élménnyel gazdagít és nagyszerű szórakozást nyújt a családnak.

A kicsik és no, valljuk csak be, mi felnőttek is szeretjük a távirányítós izéket. Legyen autó, helikopter vagy a legújabb őrület, a drón. Az X-Bee egy masszív felépítésű csodabogár négy propellerrel, ami nagyfokú stabilitást nyújt az eszköznek.
Az Overmax drónja ellenáll a napi használatnak és a tartozék 3 darab 700mAh akumulátorával akár 40 perc folyamatos szórakozást nyújt, mialatt a magasból készíthetünk videó felvételeket vele.  A drón működési távolsága közel 100 m, a világot valóban madártávlatból szemlélhetjük vele.

A 2 megapixeles kamerával lehet fotózni és videót készíteni közvetlenül a drónhoz kapott 2GB-os memória kártyára. Elég sok kép vagy videó elfér rajta, kitart, amíg hazaérünk, hogy lemásoljuk a számítógépre a szintén ajándék kártyaolvasó segítségével.
A négy rotorhoz tartalék lapátokat kapunk, esetlegesen egy véletlen baleset nem rontja el végleg a szórakozásunkat. A gyakorlat teszi a mestert: a 6 tengelyes giroszkóp lehetővé tesz számtalan légi mutatványt és előbb utóbb egy sor trükköt is betanulhatunk.
Szabadesés, 360 fokos fordulat és egy csavarás, mindenkinek leesik az álla, ha meg nem sikerült ott a 12 db pót propeller a folytatáshoz. Az X-Bee színét magad választhatod ki a kínálatból: legyen feltűnő piros, álcázó fekete vagy a mindig elegáns fehér?
Legyen saját kamerás drónod neked is!

Kapcsolódó termékeink:

Overmax X-Bee 3.1 rádió távirányítású drone