2015. június 30., kedd

Te is bajlódsz a hosszabbítókkal?

Igen, már-már belenyugszunk abba, hogy hosszabbítók tekeregnek körülöttünk és töltők garmadával kell felszerelkeznünk. A kütyüink falják az áramot és mindig éhesek, sok konnektor kell, hogy etetni tudjuk őket. Az Allocacoc rendet vág a a lábunk alatt gubancolódó hosszabbítók között és még USB eszközök töltésére is szakosodott.

Amikor hazaérsz, betoppansz az irodádba vagy egy tárgyalásra mész valahová, akkor gyakran egy komoly kihívással szembesülsz: hol találok egy szabad konnektort? Ha kihúzok egy dugót a gubancból, mi fog azonnal leállni? A notebook, a tablet, a mobil és egyéb eszközök töltése nem is olyan egyszerű feladat, mint amilyennek látszik.
Az Allocacoc PowerCube eltünteti az életedből ezeket a gondokat. A szükséges mennyiségű csatlakozási pontot egyszerűen rögzítheted az asztalon, az asztal alatt, felfúrhatod vagy felragaszthatod. Ha elszámítottad magad és többre vagy másra van szükséged, a PowerCube egyszerűen átalakítható és bővíthető a jövőben.
Tedd kényelmessé a hozzád jövő ügyfeleid életét és a tárgyalóban szerelj fel ilyen praktikus csatlakozókat! A lakásban mindig változik a környezet, eszközök jönnek-mennek. A PoweCube az aktuális élethelyzethez szabható.

A PowerCube USB csatlakozói a hordozható eszközeink töltését oldják meg anélkül, hogy a töltőket magunkkal kéne cipelni otthonról az irodába vagy vissza. Három változat alkotja a PowerCube családot: Original, Extended és Extended USB.
Az Extended változat tartalmazza a kocka felfogatásához szükséges tartót. Ez a tartó önállóan, külön is megvásárolható.


 Az Extended USB variáció az, ami két USB töltő csatlakozót hordoz a kocka egyik oldalán.


Az Allocacoc PowerBar karcsú változata az okos konnektor családnak.
A PowerBar is felfogatható az asztalra. Két változata közül az egyik négy  230 V-os csatlakozási lehetőség biztosít, az USB-s változat két USB eszköz párhuzamos töltésére ad lehetőséget.
A vékony PowerBar hosszabbítót egy utazáshoz is magunkkal vihetjük, a nehéz USB töltők pedig otthon is maradhatnak.

Az Allocacoc PowerExtension hosszabbító többet nyújt egy hagyományos hosszabbítónál. Magas minőségű és igényes kivitel. Gyerekzárral védett dugalj, ami alap esetben kikapcsolt állapotban van. Amikor csatlakoztat hozzá egy konnektort, a konnektor elforgatásával kapcsolhatja be és ki. A dugalj oldalán levő led jelzi, hogy mikor van feszültség alatt a konnektor. A tartozék kábelrögzítővel a dugaljat fixen rögzítheti asztalhoz vagy falhoz.  Biztonságos és praktikus. 3 m vagy 5 m hosszú vezetékkel kapható.Szín: fehér
Helyettük vigyük magunkkal a Allocacoc Power USB adatkábelt, ami szinte mindenhez jó.