2015. június 21., vasárnap

Tényleg jó: Heavylight prémium LED izzók

A HeavyLight prémium LED termékeiről ismert, amely ellenben a piac legtöbb szereplőjével friss, 1-2 éves technológiákkal dolgozik. Ebből következik, hogy termékeinek nehezen találni párját a piacon. Célja, hogy olyan termékeket hozzon forgalomba, melyek nem igényelnek kompromisszumot, és valóban tudják helyettesíteni hagyományos fényforrásainkat.


A HeavyLight MCOB sorozat tagjai a COB LED továbbfejlesztett technológiája segítségével páratlan hatásfokot képesek elérni. A hagyományos izzókat valóban helyettesíteni képes MCOB LED körte izzók egyenletesen terítik fénnyel a helységet a népszerű természetes fehér színű fénnyel. Az MCOB körte izzók mérsékelt hőtermeléssel, extra hosszú élettartammal, valamint egyedülálló 3 éves garanciával rendelkeznek.

A LED és minden más fajta izzó egyik legfontosabb tulajdonsága (a fogyasztás mellett) a fényereje, vagyis a fényáram. Gyakorlatilag ez a tulajdonság mutatja meg, mekkora fényt tud generálni az izzó az otthonunkban, irodánkban. A fényerő mértékegysége a lumen, amit lm-nek is szoktak rövidíteni. Az MCOB 10W-os izzó kivételesen magas, 1105 lumen fényerőt nyújt, ami bőven a hagyományos 75 izzó teljesítménye felett van.
A természetes fehér fény a hideg és a meleg között van, a legjobban hasonlít a szabadban tapasztalható, napsütéses fényhez. A hagyományos izzók a meleg fénytartománybaa esnek, fényük sárgás. Ezt szoktuk meg, de nem ez az optimális.

Egyéni, szubjektív dolog, hogy kinek melyik színhőmérséklet felel meg, azonban általánosságban elmondható, hogy fürdőszobába, konyhába, előszobába, dolgozószobába és irodába a hideg és a  természetes fény a megfelelő. Nappaliba a természetes vagy meleg, hálószobába inkább a meleg színhőmérsékletű megvilágítás ajánlható.
A HeavyLight White Series kerámia COB spot izzók a hagyományos COB LED chipek réz-alumínium alaplapjai helyett kerámia lapra vannak integrálva. Ez verhetetlen hatásfokot kölcsönöz termékeinknek, amelyet Te is könnyen észre fogsz venni a termékek használata közben kiváló fényerejük miatt. Üzemelés közben valóban minimális hőtermelést produkálnak még a LED-ekkel hasonlítva is. A japán Sharp és Epida elektronikás spot izzók természetes fehér színben rendelhetőek.
Ezek a modern HeavyLight LED fényforrások 1W fogyasztásra eső magas fényerőt, egyenletes megvilágítás és az izzótól távolabb is erőteljes fényt nyújtanak. Az alacsony fogyasztás révén az izzó ára a megtakarított áramköltségben rövid időn belül megtérülhet.Ha napi 8 órán keresztül világítunk egy 100W-os égővel és ezt cseréljük le egy HeavyLight 10W MCOB LED fényforrásra, akkor várhatóan 6 hónapon belül megtérül az új és modern izzó ára. Ezt követően már csak spórolni fog nekünk az új égő.

Kapcsolódó termékeink:


HeavyLight MCOB 1105lm természetes-fehér E27 LED izzó
HeavyLight kerámia (Sharp chip) 450lm természetes-fehér GU10 LED izzó
HeavyLight White kerámia 440lm természetes-fehér GU10 LED izzó