2015. június 26., péntek

Védd meg, mielőtt becsap a villám

Ha jön a vihar - és mostanában gyakran jön -, még nem kell azonnal félbeszakítani a munkát és kéztördelve várni, hogy elvonuljon. Ne csak az informatikai eszközökre koncentrálj, egyéb értékes berendezéseid is megérdemlik a gondoskodást!


A rövid áramkimaradások gyilkosak lehetnek a számítógépes rendszerekkel és már az otthonainkban is van akkora értékű elektromos berendezés, amely mellett egy vagy több zavarszűrő értéke eltörpül. A biztosítás ügyintézése, az utánjárás és az új eszközök beszerzése, valamint a kieső gép hiánya sokkal többe fáj egy zavarszűrős elosztónál.
A számítógép pedig a hirtelen megszűnő, majd kis idő múlva ki tudja milyen jelformával megjelenő feszültségtől fog frászt kapni. Így egy rövid, a megfelelő kikapcsolásra elég időt adó UPS már szinte nélkülözhetetlen az ilyen naponta előforduló viharok mellett.
A kisvállalkozások irodáiban a folyamatos munkavégzés biztosítása, a felesleges eszközmeghibásodások és javítási időveszteségek kiküszöbölése érdekében már-már bűn, ha nem védi semmilyen rendszer a gépeket az elektromos zavaroktól, hálózatkimaradásoktól.
Már a kis teljesítményű, egy gépes UPS is elég intelligenciával rendelkezik ahhoz, hogy a felhasználó számára észrevétlen maradjon. A hálózatkimaradáskor biztosítja a leálláshoz szükséges időt és automatikusan újratölt a hálózati feszültség visszaállásakor.
A zavarszűrőkkel és UPS-ekkel védelmet nyújthatsz a telefonvonalon vagy UPT kábelen érkező zavarokkal szemben is. A komolyabb modellekkel a távolból monitorozhatod mi történik a helyszínen és szükség esetén be is avatkozhatsz.
Nézd meg és válassz a hálózati zavarszűrőinkből vagy UPS szünetmentes áramforrásainkból! Olcsóbb a védekezés, mit a kármentés.

Zavarszűrő, túlfeszültség védők

UPS Szünetmentes tápegységek

Ha pedig unod már a gubancolódó hosszabbítókat vagy egyszerűen csak rendezett irodát szeretnél, akkor válassz az Allocacoc okos hosszabbítóinkból!