2015. június 8., hétfő

Vége a focinak és nem bírod őszig?

Nemrégen megnyerte a Barca a BL döntőt és ezzel le is zárult a fociidény. Aki nem bírja ki őszig a kedvencei nélkül, annak vegyen egy focis pendrive-ot a kezébe. A figurák között ott van Messi, Neymar, CR és a többiek. A Tribe nem állt le ennyinél, külön sorozat készült a Hupikék törpökből és a Marvell Avangers rajongók is saját hőst kaphatnak. A sort Simpsonék, Hello Kitty és néhány nagy zenész bővíti még.


A Tribe figurás pendrive-ok pont ugyanazt tudják, mint bármely más pendrive: adatot tárolnak, amelyeket magunkkal vihetünk. A különféle színes figura azonban kell a lelkünknek, hogy jól érezzük magunkat és vidám legyen a napunk.
A rajongók pedig mindent gyűjtenek, amely a saját hősükre emlékezteti. Miért ne lenne saját Tony Stark figuránk, dúdolhassunk John Lennon slágereket míg másolunk a pendrive-ra vagy a kisebbeket kísérje el Törpapa és Hello Kitty mindenhova.
A gumirozott kis figurák óvják a belsejükbe épített pendrive-ot, kisebb az esély, hogy az megsérült, ha leejtjük vagy a táska mélyén, esetleg a kulcstartón hordozzuk.
Kiváló ajándék a Tribe kollekció: aranyos meglepetés és egyben hasznos és praktikus napi használati tárgy.
Kell egy pendrive? Nem. Kell egy Tribe? Biztosan! Nézd meg a kollekciónkat és válassz egyet magadnak, gyűjtsd, szórakozz!

Kapcsolódó termékeink:

Tribe pendriveok