2015. július 26., vasárnap

3M Betekintésvédelmi monitorszűrők

A 3M háromféle célból készít monitorszűrő fóliákat a korszerű, lapos monitorokhoz: magának a képernyőnek a védelmére, a tükröződés csökkentéshez és betekintés elleni védelemre. A monitorszűrők anno a CRT monitorok idején élték virágkorukat és az ember nem is gondolná, hogy komoly létjogosultságuk van a modern monitorok esetében is. A 3M képernyőszűrői ezekre a kihívásokra kínálnak megoldást.
Ha bizalmas adatokkal dolgozol olyan helyen, ahol rajtad kívül más is megfordul és a munkád során nagyobb sürgés-forgás van körülötted, akkor nem kell minduntalan körülvizslatnod ahhoz, hogy a képernyődön megjelenő információkat megóvd a kíváncsi szemektől. A saját nyugalmad és az adataid biztonsága érdekében használj betekintésvédelmi monitorszűrő fóliát a monitorodon.
A 3M saját fejlesztésében készített speciális mikrolamellás technológiával gyártott betekintésvédelmi fóliák csak azok számára teszi láthatóvá a képernyőn az adatokat, aki pontosan szemben ül vele. A mikrolamellák alkalmazása a merőleges betekintési szögtől jobbra és balra még 30 fokos láthatóságot engednek meg.
Ezen a 60 fokos láthatósági zónán kívülről nem pusztán egy torzított vagy homályos képet látsz, hanem egy teljesen sötét képernyőt. A betekintésvédelmi monitorszűrő egyúttal javítja a kontrasztérzetet, 95 százalékban csökkenti a monitor felületének tükröződését és egyben 99,9 százalékban elnyeli az elektromágneses sugárzást.
A betekintésvédelmi fólia óvja a szemedet a kiszáradástól és a hosszú monitorhasználat mellett gyakran jelentkező szemégéstől, mert az elektrosztatikus feltöltődést védelmének köszönhetően megakadályozza a porlerakódást és a környezetben lebegő port áramoltatja az arcod felé.

A sokáig tartó monitorhasználat mellet jelentkező szem elfáradása, az esetleges fejfájás a CVS, a Computer Vision Syndrome jelenségként ismert. Ezek a panaszok rontják az életminőséget és nagyban befolyásolják a teljesítményedet. Megelőzhetőek a bajok, ha tükröződéscsökkentő 3M monitorszűrőt használsz.
A professzionális tükröződéscsökkentő monitorszűrők ISO minősítéssel rendelkeznek és a számítógép kijelzőjén visszatükröződő természetes és a belső világításból eredő mesterséges fényt szinte teljesen meg tudják szüntetni. Ha erős és éles világítási körülmények között dolgozol, akkor erre szükséged van.
A TFT monitorok és az LCD képernyők kényes jószágok, minden apró karc vagy az ujjlenyomatok drámaian csökkentik a látható kép élményét. A laptopok jellemzően sokkal nagyobb mértékben kitettek ezeknek a szennyeződéseknek és sérüléseknek. Kerüld el ezt is és használj profi 3M LCD/TFT betekintésvédelmi monitorszűrőt!