2015. július 9., csütörtök

Extrém HD akciókamera, amit a mobilodhoz csatlakoztathatsz

A Goclever akciókamerája kapott egy WiFi modult és natív HD videók rögzítésére készítették fel. Az életed legfontosabb eseményeit a legjobb minőségben rögzítheted vele. WiFi-n a táblaszámítógépedről vagy a mobilodról egyszerűen csatlakozhatsz a kamerádhoz és akár 20 méterről is streamelhetsz. A kamera így a távolból vezérelhető.

A Goclever Extreme Wifi sportkamerával kristály tiszta Full HD natív felvételek készíthetőek. Felejtsd el az interpolált, rossz minőségű képekett és rögzíts 1920x1080p felbontásban 30fps sebességgel vagy HD-ben, 1280x720p felbontásban 60fps-sel! A látnivalót egy 120 fokos, széles látószögű üveg lencse pásztázza.
A kamera megnövelt idejű, két órás folyamatos felvételt tud készíteni egyhuzamban. Mivel akciókameráról van szó, nem mindegy, hogy milyen a kamera burkolata. A Goclever megerősített vázba építette a képrögzítőt, szélsőséges időjárási körülmények között és víz alatt is használhatjuk bátran. A kamerához kapott tok vízállósága 45 méterig terjed, ahol akár 5 percet is kibír (IPX8).
Az izgalmas funkció a WiFi modulban rejlik. Egyszerűen mobilról vagy tabletről csatlakozhatsz hozzá és már láthatod is amit a kamerád. Az Andoid vagy iOS operációs rendszer alól vagy a kamerához kapott távirányítóval a kamera funkciói vezérelhetőek, számos új felvételi módot és látószöget használhatunk. A kamera egészen 20 méter távolságból érzékelhető és streamelhető.
A Goclever DVR Extreme Wifi kamerához kapott számos kiegészítővel a felhasználási módok széles skáláját le tudjuk fedni. A vízálló tokról már beszéltünk. Emellett sisakra és kerékpár kormányra való rögzítők, egy GoPro konverter (rögzítő), távirányító és microUSB kábel lesz még a dobozban.
A Goclever kamerákhoz két kiegészítő csomag kapható: set 1 és set 2 néven. A csomagban további tartók és egy szelfibot kapott helyett. A második tartók újabb helyre szerelhetők fel, így a kamera áthelyezésekor nem szükséges a tartókat minduntalan le és felszerelni.