2015. július 17., péntek

Goclever 4G mobil Snapdragon motorral

A tavaszt vadonatúj kollekcióval várta a Goclever. Az első új fecske a friss termékpalettáról számos hardveres újdonságot hordoz magában. A hazai mobilszolgáltatók már minden előfizetéshez biztosítják az 4G hálózatot, tehát pont megfelelő időben jött a Goclever Quantum 450 LTE.


A Goclevernél az első modell, amely a 4G hálózat gyorsaságát követni tudja az a 450 LTE. Az LTE FDD 07/03/20 képességű mobiltelefon a leggyorsabb vezeték nélküli internetezés élményét nyújtja. A kis válaszidő miatt még a hazai viszonyokra jellemző, korlátozott vagy kisebb sávszélességnél is gyorsabban jönnek be a weboldalak, mint eddig.
Ha szerencséd van nagyobb sávszélességhez, akkor akár egy hagyományos vezetékes internetet is megalázó sebességünk lehet a mobilon, amit használhatsz videóhívásra a Skype-on, játékra vagy zenék, mozik letöltésére.
A Goclever Quantum 450 LTE nem csak a vezeték nélküli kommunikációban lett a sebesség bajnoka. A nagyszerű telefont a felső kategóriás mobilokban megismert Qualcomm Snapdragon 410 CPU hajtja meg 1,2 GHz-en. A processzor mellett természetesen Qualcomm GPU és 1 GB DDR3 memória biztosítja az alkalmazások, a legjobb játékok sima, akadás mentes futását.
A képre sem lesz semmi panasz, mert a 450 LTE IPS kijelzője tökéletes képi élményt nyújt, igen méretes pixel területtel. Az applikációkat 8 GB belső tárterületen rendezgetheted el. Ebben a kategóriában ez a vas komoly erőt képvisel a Goclever már megszokott minimalista árszintjén.
Egy jó minőségű képi élményhez hozzátartozik a jó hang is ma már. A 450 LTE újdonsága az előlapon elhelyezett hangszóró, közvetlen a képernyő alatt. Nyugodtan támaszd fel a telefont egy tartóra, akár az íróasztalon található bármely tárgyhoz, de hagyhatod az asztalon feküdve is. A pont feléd irányuló hangszórókból tökéletes hangzást fogsz tapasztalni a filmeknél, a zenéknél vagy a Youtube videóknál.
A Quantum 450 LTE előlapjára a korábbi Goclever modellekénél egy fejlettebb, érzékenyebb érintőpanelt szerelt a gyártó. A panelhez szinte hozzá sem kell érni, csak felette elhúznod a kezed és a készülék érzékeli a mozdulatot. Az Air Gestures funkció további előnye, hogy kesztyűben is pontosan és gyorsan tudod a készüléket kezelni. Például egy bejövő hívás fogadásához, a következő zeneszám kiválasztásához vagy az üzeneteid elolvasásához nem szükséges télen minduntalan levenni a kesztyűt, bár ez a jelenlegi kánikulában kicsit furcsán hangzik.
Az Goclever Quantum 450 LTE mobil 1800 mAh akkumulátora átlagos mobilos felhasználás mellett kb. 6 óra üzemidőt biztosít. A modern Bluetooth 4+ kapcsolat lehetővé teszi a készülékhez a legmodernebb perifériák csatlakoztatását.