2015. július 23., csütörtök

Hangok, amelyeket eddig hiányoltál a fejhallgatódból

A Kingston HyperX Cloud II egy újratervezett USB-s audió hangkártyával egybeépített vezérlőközponttal érkezett, amely a zenét és a beszédet úgy képes felerősíteni optimális HiFi gamer szintre, hogy olyan hangok is megjelenjenek, amelyeket eddig hiányoltál.


Kitágul a világ és olyan részletek lesznek hallhatóak, amelyeket a többi gamer soha nem is fog ismerni, például egy bakancs zizegése vagy egy távoli nyíláson beáramló levegő hangja. Egymástól független, külön a fejhallgatót és külön a mikrofont vezérlő hangerőszabályzóval akár a mikrofon vagy akár a 7.1 térhatású hangzás külön ki és bekapcsolható.
A legfrissebb generációt képviselő fejszett virtuális 7.1 térhatással a hang távolságának és mélységének hallhatóvá tételével a játékok, a mozi és a zenehallgatás élményét fokozza. Hajszálpontosan tudni fogod az ellenség helyét és meglepheted mielőtt meglátna, hogy közeledsz. A Kingston HyperX Cloud II hardvere nem igényel semmilyen driver telepítést, akár a barátodhoz átugorva az ő gépén is  ugyanazt az élményt nyújtja.
A Cloud II digitálisan javított, zajmentes mikrofonja az első rangú digitális USB hangkártya támogatásával automatikus hangerőszabályzást és visszhang kizárását biztosítja. Az eredmény sokkal tisztább hangminőség és csökkentett háttérzaj. A beszédhang automatikusan erősödik, ha a játékban a hang hangosabb, így optimális lesz a csapat kommunikáció a leghevesebb harc közben is. A Kingston HyperX Cloud II a TeamSpeek tanúsítvánnyal rendelkezik és a Skype és egyéb vezető chat programokhoz optimalizált.
A Cluod II HiFi minőségű, 53 mm átmérőjű hangsugárzókkal rendelkezik a kiemelkedő audió teljesítmény érdekében és gazdag hangminőséget produkál az alacsony, közép és magas tónusoknál. Emellett kiteljesedő mély hangokat kapunk a hangkártyán keresztül. Ez a kiegyensúlyozott magas-mély hangzás a játékok esetében kiemelten fontos.
Profi gamerek optimalizálták a Kingston HyperX Cloud II tulajdonságait. A fejhallgató USB-n csatlakozik a PC-hez és Mac-hez, 3,5 mm-es sztereó csatlakozón a PS4-hez és az Xbox One-hoz. A fülhöz közelebb vitt hangszórók és a zárt dizájn segít kizárni a külvilág zajait-zörejeit a játék tornákon vagy egyéb hangos közegben, így a játékos teljes nyugalomban irthatja az ellenséget.
A Kingston HyperX Cloud II három új izgalmas színben érkezik, ezek a Gun Metal, Pink (limited edition) és Vörös. A mikrofon könnyen lecsatolható, hogy zenehallgatáskor ne zavarjon. Rengeteg kiegészítőt kapsz a fejszetthez, mint például az utazáshoz egy hordtáskát és repülőgépen való használathoz egy adaptert vagy a cserélhető velúr- illetve bőr fülvédőkett. A fülhallgató váza könnyű alumínium és vastagon párnázott mindenhol.