2015. július 27., hétfő

NAS a mobilod adatmenedzsere

A felhőn keresztül kényelmesen elérheted és kezelheted az ASUSTOR  NAS-osodon tárolt tartalmakat, ha a mobilodra letöltöd az AiData alkalmazást. Ezen a mobil felületen keresztül az összes fájlt eléred ugyanúgy, ahogyan a számítógépedről otthonról vagy az irodádból.Kényelmes funkciók lapulnak a tenyeredben a telefonodon vagy a táblaszámítógépeden, amelyekkel a szokványos digitális életmódodat felturbózhatod. Használt a mobil eszközödet a NAS-on tárolt fájlok másolásához, törléséhez, átmozgatásához, átnevezéséhez, megosztásához (kihagytam valamit) anélkül, hogy a számítógépedet be kéne kapcsolnod.

A leggyakrabban használt elemeket mint kedvenceket lementheted, hogy út közben offline is böngészhesd őket. Az eközben készített fotókat és videókat eredeti méretben és felbontásban közvetlenül a NAS-ra töltheted majd fel minőségromlás nélkül, biztonságosan.
Van - és miért ne lenne - olyan fájl az ASUSTOR-on, amelyet megosztanál másokkal? Nem kell hazarohannod ehhez, töltsd le azonnal a linket, amelyet elküldhetsz a barátoknak, a családtagoknak vagy a munkatáraknak.
Az AiData applikációval minden előnyt kihozhatsz a felhőből már a mobilodon is. Töltsd le most iOS-re, Androidra telefonra vagy tabletre. Az AiData barátságosan együttműködik a nagy, ismert felhőszolgáltatókkal, mint a Dropbox, a Box.net vagy a Google Drive. Elérheted egy helyről az ott tárolt tartalmakat is és a NAS-on levőket is, egyetlen alkalmazás alól.
A precíz integráció a mobil eszközöddel lehetővé teszi, hogy az ASUSTOR bármelyik könyvtárából az Android bármelyik könyvtárába letölthess és fordítva, feltölthess fájlokat. Magad gazdálkodhatsz a mobil tárhelyével, ami nem kell, mehet a NAS-ra és onnan a fontos dolgok a telefonra vagy a tabletre.
Természetes, hogy a nagyobb fájl listák több szempont szerint rendezhetőek a mobilos elérésben is. Amiatt sem kell aggódnod, hogy a mobil elvesztésével a NAS teljes tartalmához is hozzáférhet valaki. Első védelmi vonalként a mobilos eléréshez jelszót rendelhetsz, enélkül nem lehet az ASUSTOR-on levő fájlokat látni sem.
Az AiData mobil applikációval a publikus felhő szolgáltatások mellett, azokhoz hasonlóan a saját hordozható eszközödön keresztül kezelheted a saját, privát felhődet.